Contactar  |  Mapa web   |  
CATALÀ
Selector desplegable
CATALÀ
CASTELLANO
ENGLISH
Idioma:  
 

Cerca avançada

Notícies


Dimarts, 31 de gener del 2017
L'Institut de Polinyà organitza un cicle de xerrades i un concert benèfic per a conscienciar sobre el drama dels refugiats
L’Institut de Polinyà organitza un cicle de xerrades amb l’objectiu de sensibilitzar la ciutadania i, especialment, la comunitat educativa sobre la realitat dels refugiats. El cicle Ser refugiat avui tindrà lloc el dimarts 7 de febrer al Centre Cívic. L’acte és obert a tota la població que hi estigui interessada. Alguns dels ponents seran l’Eric Rivero, alumne de 2n de Batxillerat de l’Institut de Polinyà que per a fer el seu treball de recerca ha contactat amb ciutadans d’Alep a través de les xarxes socials i l’Alicia Garcia, arxivera municipal de l’Ajuntament de Polinyà. També hi intervindran voluntaris de Proactiva Open Arms, una organització no governamental de Badalona que, des del 2015, treballa per rescatar del mar els refugiats que fugen de conflictes bèl·lics, de persecucions o de la pobresa. Actualment actuen diverses rutes de la Mediterrània molt perilloses on, només durant el 2016, es van ofegar més de 3.800 persones.

Aquest cicle de xerrades serà l’avantsala del VIII Concert Solidari que, com en els darrers anys, l’Institut de Polinyà organitzarà al Centre Cívic el proper 8 de març. Aquest cop els fons recaptats seran per a Proactiva Open Arms.
   
Programa del cicle “Ser refugiat avui”:

10.45 - 12.45 

- Presentació del llibre Amic meu a càrrec Maria Clapés de l'organització Open Cultural Center
- Xerrada "La guerra de Síria", per l'alumne de l'institut Erik Rivero
- Xerrada "Els refugiats de la guerra civil", a càrrec d'Alicia Garcia, arxivera municipal
     
13.00 - 14:00

- Conferència a càrrec de voluntaris de Proactiva Open Arms.

El cartell del cicle de conferències ha estat elaborat per les alumnes de l’Institut de Polinyà, Malena Neuman i Emma Romero. També són les autores de les fotografies.
Twitter Twitter Twitter Facebook La Tafanera
Imatges

Amb la col·laboració de:
Distinció Premi Administració Oberta 2014
Plaça de la Vila, 1
08213 Polinyà (Barcelona)
NIF P0816600A
T. 93 713 02 64
F. 93 713 02 48
polinya@ajpolinya.cat