Contactar  |  Mapa web   |  
CATALÀ
Selector desplegable
CATALÀ
CASTELLANO
ENGLISH
Idioma:  
 

Cerca avançada

Notícies


Dilluns, 25 de setembre del 2017
Centenars de ciutadans ocupen la carretera durant la Festa de la Mobilitat
Polinyà s’ha sumat a la setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, que s’ha celebrat a tota Catalunya del 16 al 22 de setembre, amb una gran festa durant la qual els cotxes han abandonat la carretera per a deixar pas als vianants.

Amb l’objectiu de promoure hàbits de mobilitat sostenibles, segurs i saludables com són els desplaçaments a peu, en bicicleta, transport públic o vehicle elèctric s’hi ha organitzat diversos tallers i activitats.

A la pedalada popular hi han participat una setantena de persones que acompanyats de la Policia Local i el Club Ciclista de Polinyà han  fet un recorregut d’uns cinc quilòmetres. A la caminada popular, que ha transcorreguts al llarg de 4,20 quilòmetres al llarg dels entorns de Polinyà, hi han participat 130 persones.

Durant la Festa la Policia Local ha organitzat una activitat viària amb bicicletes elèctriques. Els interessats en els vehicles del futur també han pogut veure de prop un parell de cotxes que funcionen amb energies alternatives al petroli i els més petits han pogut gaudir dels inflables i els tallers de reciclatge.

La Festa de la Mobilitat ha comptat amb el suport de desenes de voluntaris del Club Patí, el Club Ciclista Polinyà i Espartanos.
Twitter Twitter Twitter Facebook La Tafanera
Imatges

Amb la col·laboració de:
Distinció Premi Administració Oberta 2014
Plaça de la Vila, 1
08213 Polinyà (Barcelona)
NIF P0816600A
T. 93 713 02 64
F. 93 713 02 48
polinya@ajpolinya.cat