Contactar  |  Mapa web   |  
CATALÀ
Selector desplegable
CATALÀ
CASTELLANO
ENGLISH
Idioma:  
 

Cerca avançada

Notícies Via Pública


Divendres, 30 d'octubre del 2015
Durant el cap de setmana el cementiri obrirà fins les 8 del vespre
Les obres del cementiri estan totalment acabades i s'hi pot accedir amb normalitat
A finals d'octubre van finalitzar les obres del cementiri que han significat una reforma integral d'aquest equipament, uns treballs que han durat quasi dos anys.

Les obres que han finalitzat aquesta setmana han consistit en la reparació de ràfecs i de la coberta del cementiri de les zones D, E i F. També s'ha executat una vorera al llarg de la paret del mòdul B per millorar l'accessibilitat del recinte, s'ha estès noves graves a l'àmbit d'aquests nínxols i a l'aparcament exterior per evitar que s'enfangui la zona quan plou. Aquestes obres han tingut un cost de 43.0000 euros.

A principis d'any també s'havia fet l'ampliació del cementiri en 63 nínxols i l'any passat es va reformar el paviment cementiri antic per millorar l'accessibilitat, unes obres que van costar 84.000 euros.

Aquest cap de setmana, en motiu de la festivitat de Tots Sants el cementiri estarà obert fins les 8 del vespre per facilitar l'accés a tothom. La Policia Local regularà l'accés al recinte en moments de major afluència.

Twitter Twitter Twitter Facebook La Tafanera
Imatges

Amb la col·laboració de:
Distinció Premi Administració Oberta 2014
Plaça de la Vila, 1
08213 Polinyà (Barcelona)
NIF P0816600A
T. 93 713 02 64
F. 93 713 02 48
polinya@ajpolinya.cat