Contactar  |  Mapa web   |  
CATALÀ
Selector desplegable
CATALÀ
CASTELLANO
ENGLISH
Idioma:  
 

Cerca avançada

Notícies


Dilluns, 28 de novembre del 2011
Celebració del Dia Internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones
EL passat divendres 25 de novembre Polinyà ho va celebrar amb un acte que va incloure la lectura del manifest i la Projecció de la pel·lícula "PRECIOUS"

El centre cívic va acollir l'acte central de la celebració del DIA INTERNACIONAL PER A L'ELIMINACIÓ DE LA VIOLÈNCIA ENVERS LES DONES, que es va fer divendres a la tarda. En primer lloc l'alcalde, Ramon Mayoral, i la regidora de la Dona, Assumpta Marquès, van adreçar unes paraules a les persones assistents, fent una reflexió sobre la necessitat de treballar tant des de les administracions com des de la societat per eradicar aquest problema. L'alcalde també va donar les gràcies a l'associació Dones de Polinyà, que havien organitzat la projecció de la pel·lícula, per la seva tasca durant tot l'any per la igualtat i el respecte dels drets fonamentals de les dones i la seva llibertat.

A continuació una membre de l'associació va llegir el manifest consensuat per les administracions catalanes i després es va fer el passi de la pel·lícula "PRECIOUS", guanyadora de dos Òscars l'any 2009, que fa referència a les vivències personals de Precious jones una noia de 16 anys, negra, obesa i analfabeta, que espera el seu segon fill del seu pare ausent. Viu a Harlem, amb la seva mare, una reclusa cruel que mira la TV sense parar, devora el menjar que li prepara Precious i la sotmet als més denigrants abusos.

L'associació Dones de Polinyà en el marc d'aquest dia també van organitzar una sessió de defensa personal el dia 23 de novembre.

Twitter Twitter Twitter Facebook La Tafanera
Amb la col·laboració de:
Distinció Premi Administració Oberta 2014
Plaça de la Vila, 1
08213 Polinyà (Barcelona)
NIF P0816600A
T. 93 713 02 64
F. 93 713 02 48
polinya@ajpolinya.cat