Contactar  |  Mapa web   |  
CATALÀ
Selector desplegable
CATALÀ
CASTELLANO
ENGLISH
Idioma:  
 

Cerca avançada

Notícies


Diumenge, 11 de setembre del 2011
Celebració de la Diada Nacional de Catalunya
Polinyà va celebrar l'11 de Setembre amb una ofrena floral. A l'acte institucional també hi van participar entitats del municipi.

Enguany l'acte institucional de la Diada Nacional de Catalunya es va celebrar a la Rambla. L'acte va començar amb la ofrena floral, per part del consistori, els diferents grups municipals i les entitats locals que s'hi van voler afegir: Futbol Sala Polinyà, Club Ciclista Polinyà, El Grup de Polinyà, Associació excursionista, Associació pessebrista, Club d'Enganxes del Vallès, Associació de dones de Polinyà, Germandat de Polinyà i Associació de veïns i veïnes de Can Serra.

Després de la lectura del manifest, per part de l'alcalde, i del cant dels Segadors, va actuar la coral de Sant Sebastià del casal de la gent gran i es va fer un recital de poesia a càrrec del grup de teatre de la Germandat de Polinyà. El grup de gralles i tambors de Polinyà van fer una plantada de gegants i capgrossos i nombrosos nens i nenes van participar al taller infantil de pintura de xapes.

Twitter Twitter Twitter Facebook La Tafanera
Amb la col·laboració de:
Distinció Premi Administració Oberta 2014
Plaça de la Vila, 1
08213 Polinyà (Barcelona)
NIF P0816600A
T. 93 713 02 64
F. 93 713 02 48
polinya@ajpolinya.cat