Contactar  |  Mapa web   |  
CATALÀ
Selector desplegable
CATALÀ
CASTELLANO
ENGLISH
Idioma:  
 

Cerca avançada

Notícies


Dimarts, 19 d'abril del 2016
Celebra Sant Jordi a Polinyà
La Diada de Sant Jordi s’acosta i un any més la rambla de Rafael Casanova s'omplirà de roses, llibres i activitats ben diverses.

Durant el matí la biblioteca es trasllada a una de les carpes de la rambla on exposarà les novetats literàries de Sant Jordi, instal·larà un racó de premsa, organitzarà un taller de punts de llibre per a infants i oferirà servei de préstec per a totes les edats.

A les 11 h s'inaugurarà el monument a Rafael Casanova, el disseny del qual va ser escollit a través d'un procés de participació ciutadana. A les 12 h la Coral de Sant Sebastià del Casal de la Gent Gran de Polinyà interpretarà un recull de peces com ara Paraules d'amor, Vapensiero Nabuco o la Bella Lola.

Durant la tarda hi ha programades diverses activitats familairs, De 16.30 a 19.30 h hi haurà instal·lat un espai amb 12 jocs tradicions però en dimensions gegants! A la mateixa hora també hi haurà una taller de piruletes de xocolata perquè els nens i nenes es transformin en pastissers per una estona.

L'Hora del Conte serà a les 17 h. Aquest cop viatjarem per tot el món a través de les històries de dracs de diferents cultures: des de la nostra llegenda de Sant Jordi, passant per la Rússia de Vasilia i la mitologia xinesa amb els Quatre dracs. Descobrirem que gairebé sempre, al costat de les bèsties, també hi ha donzelles i tresors.

Per acabar la jornada, a les 19 h, hi haurà un recital poètic i musical que uneix la poesia catalana amb el cant flamenc: Recital Flamentics. És una iniciativa que busca punts d'unió entre dues formes d'art tant diverses i alhora tant properes. Un espectacle a tres amb recitals de poemes de diversos autors catalans entre un recull de cançons tradicionals dels cantes de ida y vuelta.
Twitter Twitter Twitter Facebook La Tafanera
Imatges

Amb la col·laboració de:
Distinció Premi Administració Oberta 2014
Plaça de la Vila, 1
08213 Polinyà (Barcelona)
NIF P0816600A
T. 93 713 02 64
F. 93 713 02 48
polinya@ajpolinya.cat