Contactar  |  Mapa web   |  
CATALÀ
Selector desplegable
CATALÀ
CASTELLANO
ENGLISH
Idioma:  
 

Cerca avançada

Grups polítics


Dilluns, 3 de juliol del 2017
PDeCAT
ABSTENCIÓ AMB CONDICIONS DEL PARTIT DEMÒCRATA A L'HORA DE VOTAR ELS PRESSUPOSTOS

No són els nostres pressupostos, ni els que voldríem per als nostres ciutadans. Els trobem continuistes, més aviat populistes, tot i que estem molt controlats pel govern Central perquè el Sr Montoro no ens deixa fer despesa econòmicament sostenible amb el superàvit, tot i pagar els proveïdors per sota dels trenta dies i amb un dèficit inferior al 70%, tot s’ha de reconèixer.

Les nostres condicions a l'hora de l'abstenció varen quedar molt clares: accelerar les inversions previstes donant prioritat als vestidors de la pista del Turó i el seu entorn. Des de primers d'any, aquesta rehabilitació es va votar a favor. L'equip de govern, no sabem el motiu o si donar la culpa a l'oposició pel retard donat que d'una reunió a una altra el pressupost s'anava engreixant. Ja prou lenta es l'administració, només falta que no es decideixin a l'hora de fer l'estudi, posar en concurs l'obra i licitar, esperant que no surtin baixes temeràries o alguna al·legació.

Pel PARTIT DEMÒCRATA, és imprescindible aquesta inversió, donat que les i els esportistes usuaris d’aquesta pista es mereixen uns vestidors dignes com poden ser els del camp de Futbol, esperem doncs, la bona predisposició de l’equip de govern per a accelerar al màxim aquesta inversió.

Des de PARTIT DEMÒCRATA volem desitjar a tothom una molt bona festa Major, gaudiu la festa del nostre poble.

                        PARTIT DEMÒCRATA

Twitter Twitter Twitter Facebook La Tafanera
Imatges

Amb la col·laboració de:
Distinció Premi Administració Oberta 2014
Plaça de la Vila, 1
08213 Polinyà (Barcelona)
NIF P0816600A
T. 93 713 02 64
F. 93 713 02 48
polinya@ajpolinya.cat