Contactar  |  Mapa web   |  
CATALÀ
Selector desplegable
CATALÀ
CASTELLANO
ENGLISH
Idioma:  
 

Cerca avançada

Notícies


Dilluns, 1 de febrer del 2016
Polinyà es prepara per a viure el Carnaval
13 comparses i més de 700 persones participaran a la rua de Carnaval del proper 6 de febrer

Una dotzena de comparses, la majoria amb la seva carrossa, desfilaran el 6 de febrer a la rua de Carnaval que recorrerà a partir de les 17 h els diferents carrers de Polinyà. La rua arribarà cap a les 19 h a la plaça de la Vila on tindrà lloc el judici i la crema del Rei Carnestoltes. També s'hi farà el lliurament de premis.

Com en anys anteriors hi haurà tres premis per a les millors comparses: 150 euros per als primers i 100 euros per als segons i tercers. També hi haurà un únic premi per a la millor carrossa de 150 euros.

El mateix dia l'Associació Juvenil Xavalla ha organitzat la Festa Jove de Carnestoltes al Centre Cívic. Començarà a la mitjanit i també hi haurà un concurs de disfresses.

El dia següent, diumenge 7 de febrer, serà el torn dels més petits amb una animació infantil a les 12 h a la plaça de la Vila i un concurs de disfresses amb trofeus llaminers per als guanyadors, tant del concurs individual com de grup.

De cara a mantenir la seguretat us deixem un seguit de recomanacions de Protecció Civil perquè tothom gaudeixi de la Rua de Carnestoltes sense problemes.

Twitter Twitter Twitter Facebook La Tafanera
Amb la col·laboració de:
Distinció Premi Administració Oberta 2014
Plaça de la Vila, 1
08213 Polinyà (Barcelona)
NIF P0816600A
T. 93 713 02 64
F. 93 713 02 48
polinya@ajpolinya.cat