Contactar  |  Mapa web   |  
CATAL└
Selector desplegable
CATAL└
CASTELLANO
ENGLISH
Idioma:  
 

Cerca avanšada

NotÝcies Sanitat


Dilluns, 21 de novembre del 2011
Canvis en les Regions SanitÓries per simplificar estructures i evitar duplicitats
L'alcalde i el regidor han aprofitat la visita del nou director de zona per insistir sobre la necessitat del servei de dentista a la poblaciˇ

El dilluns, 21 de novembre, l'alcalde, Ramon Mayoral, i el regidor de Sanitat, Joaquim Padrós, han rebut als doctors Òscar Solans i Antoni Rodríguez (l'actual i l'ex-director de zona de Regió Sanitària Barcelona), que han vingut a l'Ajuntament de Polinyà a explicar-los els termes de la reestructuració que està portant a terme en aquesta Regió Sanitària, en la qual el municipi de Polinyà està integrat.

Aquesta reestructuració està articulada en dos eixos: el territorial i l'organitzatiu, amb la finalitat de garantir la continuïtat assistencial, l'ordenació i la complementarietat entre serveis, i també de simplificar estructures i evitar duplicitats.

Segons han explicat els representants de Salut, una de les actuacions en aquesta línia ha estat l'agrupació dels sectors sanitaris i els 14 àmbits de gestió territorials actuals, han quedat reduïts a 8 que s'ordenen a partir dels fluxos de pacients i de la continuïtat assistencial. Concretament, Polinyà està dins la zona Vallès occidental Est i Vallès Oriental, per això el director de la zona d'actuació del nostre municipi serà a partir d'ara el Dr. Òscar Solans.

D'altra banda, aprofitant la visita, l'alcalde i el regidor han traslladat al nou director de la zona la inquietud pel retard de la implantació del servei de dentista en el CAP de Polinyà, que ja estava previst des de la inauguració del nou CAP i on ja hi ha la consulta, totalment equipada.

EL nou director de zona, Òscar Solans, s'ha compromès a fer tot el possible perquè aquest servei es pugui prestar a Polinyà algun dia a la setmana.

Twitter Twitter Twitter Facebook La Tafanera
Amb la colĚlaboraciˇ de:
Distinció Premi Administració Oberta 2014
Plaša de la Vila, 1
08213 PolinyÓ (Barcelona)
NIF P0816600A
T. 93 713 02 64
F. 93 713 02 48
polinya@ajpolinya.cat