Contactar  |  Mapa web   |  
CATALÀ
Selector desplegable
CATALÀ
CASTELLANO
ENGLISH
Idioma:  
 

Cerca avançada

Notícies Promoció Econòmica


Divendres, 11 d'octubre del 2013
Can Gavarra obre les seves portes des d'avui a l'empresariat i l'emprenedoria
L'acte d'inauguració ha anat a càrrec de l'alcalde, el conseller d'Empresa i el president de la Diputació.
Aquest matí, l'alcalde de Polinyà, el conseller d'Empresa i Ocupació, Felip Puig i el president de la Diputació, Salvador Esteve han presidit la inauguració de Can Gavarra, el Centre de Serveis a l'empresa i l'emprenedor. A l'acte també hi ha assistit alcaldes i empresariat de Polinyà i comarca així com els principals responsables de les associacions i organitzacions empresarials.L'alcalde de Polinyà, Ramon Mayoral, en el seu parlament ha afirmat que equipaments com aquest són bàsics per afavorir el desenvolupament econòmic local i la creació de nous llocs de treball així com per a la renovació del teixit industrial del municipi, cap a activitats de més valor afegit.

L'alcalde ha explicat que en la posada en marxa d'aquest centre es vol comptar amb la col•laboració dels municipis veïns i alhora establir aliances i col•laboracions específiques amb les organitzacions i d'associacions empresarials o d'emprenedors.

Per la seva banda, el president de la Diputació ha aplaudit que es tirin endavant aquest tipus d'iniciatives i ha manifestat la voluntat de la Diputació de seguir col•laborant en projectes com aquests. Esteve ha dit que aquest equipament és una resposta al repte de la crisi en clau local i els pobles i ciutats tenen molt a dir i a fer en la recuperació econòmica i nacional.


La presidenta de l'Associació d'empresaris de Polinyà, Núria Cortès també ha intervingut a l'acte i ha agraït que se'ls convidi a participar del projecte, alhora que ha demanat més sensibilitat envers els petits empresaris que s'han de reinventar cada dia.


El conseller, que ha tancat la tanda de parlaments, ha insistit en què els industrials i l'administració han de treballar junts per guanyar dimensió i que s'ha de tenir cada vegada més visió global per generar riquesa a Catalunya. Puig també ha recolzat l'emprenedoria en el seu sentit més ampli, com a actitud envers la innovació, la creativitat i l'esperit de superació.Twitter Twitter Twitter Facebook La Tafanera
Amb la col·laboració de:
Distinció Premi Administració Oberta 2014
Plaça de la Vila, 1
08213 Polinyà (Barcelona)
NIF P0816600A
T. 93 713 02 64
F. 93 713 02 48
polinya@ajpolinya.cat