Contactar  |  Mapa web   |  
CATALÀ
Selector desplegable
CATALÀ
CASTELLANO
ENGLISH
Idioma:  
 

Cerca avançada

Notícies


Dijous, 21 de juliol del 2016
La Policia Local de Polinyà posa en marxa la campanya "Vacances amb seguretat"
Un dels objectius és poder contactar amb els afectats encara que estiguin fora

La campanya "Vacances amb seguretat" pretén garantir un servei de qualitat als veïns i comerciants de la nostra població. L’estiu és el moment que fan servir els delinqüents per efectuar robatoris als domicilis i establiments buits. A més, l'absència de nombrosos veïns fa que la pressió de l'aigua augmenti a les canonades i les vacances són també un període durant el qual es multipliquen les avaries a les conduccions, amb els conseqüents danys i inundacions.

Gràcies a aquesta campanya la Policia podrà contactar amb els afectats al seu lloc de vacances per a comunicar-los qualsevol fet o incidència rellevant del seu domicili o negoci i, així, adoptar les mesures necessàries per a solucionar o reduir els perjudicis que hi poguessin haver.

La Policia Local de Polinyà ofereix als veïns que vulguin participar en aquesta campanya les següents garanties:

- Comunicar-los qualsevol incident o emergència del domicili o negoci dels interessats.
- Localització i trasllat al domicili de la persona que designin com a responsable per fer-se càrrec de l'entrada i posterior custòdia de l'habitatge o establiment.

Per a sol·licitar aquest servei només us heu de posar en contacte amb la Policia Local trucant al telèfon 93 713 08 17.

D'altra banda, durant l’estiu la policia incrementarà la vigilància als barris que poguessin presentar un risc més gran de robatori a habitatges, realitzarà controls estàtics i dinàmics d'aquells vehicles o persones que poguessin aixecar sospites d'activitats il·lícites i, com sempre, estarà a disposició dels ciutadans a través de l'Oficina d'Atenció al Ciutadà de la Policia Local (carrer Onze de Setembre, 12).

L'operatiu "Vacances amb seguretat" per l'estiu del 2016 s'estendrà durant els mesos de juliol, agost i primera quinzena de setembre, coincidint amb la major incidències de vacances dels veïns.


Twitter Twitter Twitter Facebook La Tafanera
Imatges

Amb la col·laboració de:
Distinció Premi Administració Oberta 2014
Plaça de la Vila, 1
08213 Polinyà (Barcelona)
NIF P0816600A
T. 93 713 02 64
F. 93 713 02 48
polinya@ajpolinya.cat