Contactar  |  Mapa web   |  
CATALÀ
Selector desplegable
CATALÀ
CASTELLANO
ENGLISH
Idioma:  
 

Cerca avançada

Notícies


Dilluns, 18 de setembre del 2017
Posa'm el xip!, identifica el teu gos o gat a un preu reduït

Del 2 al 13 d’octubre es posa en marxa la segona fase de la campanya “Posa’m el xip!”. Aquesta campanya d'identificació de gossos i gats domèstics ofereix xips a un preu reduït. Les places són limitades i per a beneficiar-vos-en cal feu la sol·licitud prèviament a l’Ajuntament. Durant la primera fase de la campanya, que es va portar a terme a l’abril, s’hi van col·locar 23 microxips. Per a aquesta segona fase l’Ajuntament en disposa de 17.

El xip és obligatori i és molt important posar-lo i donar-lo d’alta. No fer-ho comporta una sanció econòmica. El mateix passa si l’animal no està censat. El microxip és el DNI de l’animal de companyia i la millor garantia de poder-lo recuperar en cas de pèrdua. Sovint es donen casos de gent que compra cadells, els posa el xip però no els ha donat d’alta. En aquest cas només és un número sense cap dada vinculada i no es podria identificar mai el propietari. També és molt important actualitzar les dades en cas de canvi de propietari. El xip està preparat per durar tota la vida de l’animal.

Com hi puc participar?

1. Adreceu-vos a l’Ajuntament, a l’Àrea d’Atenció a les Persones (c/ Onze de setembre,17 - tel. 93 713 01 41), per tal de recollir la sol·licitud de participació a la campanya.

2. Si l’animal no està censat, porteu la cartilla i el DNI del propietari i serà censat al moment   de recollir la sol·licitud de participació.

3. Aneu amb el vostre animal als centres veterinaris col•laboradors del municipi i entregueu la sol·licitud de participació a la campanya, degudament emplenada i signada.

4. El veterinari o veterinària posarà el xip al vostre gos o gat a un preu reduït: 25€.
Twitter Twitter Twitter Facebook La Tafanera
Imatges

Amb la col·laboració de:
Distinció Premi Administració Oberta 2014
Plaça de la Vila, 1
08213 Polinyà (Barcelona)
NIF P0816600A
T. 93 713 02 64
F. 93 713 02 48
polinya@ajpolinya.cat