Contactar  |  Mapa web   |  
CATALÀ
Selector desplegable
CATALÀ
CASTELLANO
ENGLISH
Idioma:  
 

Cerca avançada

Notícies Sanitat


Dijous, 29 de setembre del 2011
Una caminada saludable adreçada a la gent gran
Aquesta activitat està inclosa dins la Programació de l'espai de salut per donar a conèixer els diferents recorreguts que es poden fer dins del municipi

El passat 29 de setembre es va portar a terme una caminada saludable, activitat que està inclosa dins la programació de l'espai de salut adreçat a la gent gran del municipi i promogut per la regidoria de Salut de l'Ajuntament.

En aquesta ocasió es va realitzar la ruta verda, que és  un recorregut urbà que passa pels punts més agradables i saludables del municipi (parc dels plataners, zona de can Serra, creu del Padró, Parc de la riera, etc.). També es va fer una parada a l'espai lúdic-esportiu per a gent gran instal·lat al mateix parc dels Plataners. Es tracta de la ruta més senzilla que des del departament de Salut es recomana per a la iniciació d'aquesta pràctica. La distància total és de 3.000 metres aproximadament i el desnivell és suau.

A l'activitat van un total de 16 persones i va tenir molt bona acollida. Aquest ha estat un bon punt de partida per dinamitzar a tota la població sedentària i organitzar més caminades per donar a conèixer altres recorreguts que es proposen dins d'aquest programa, en col·laboració amb els professionals del CAP.

Twitter Twitter Twitter Facebook La Tafanera
Imatges

Informació relacionada
Edificis i Equipaments
Relacionat Centre d'Atenció Primària
Regidories
Relacionat Salut pública i Consum
Amb la col·laboració de:
Distinció Premi Administració Oberta 2014
Plaça de la Vila, 1
08213 Polinyà (Barcelona)
NIF P0816600A
T. 93 713 02 64
F. 93 713 02 48
polinya@ajpolinya.cat