Contactar  |  Mapa web   |  
CATALÀ
Selector desplegable
CATALÀ
CASTELLANO
ENGLISH
Idioma:  
 

Cerca avançada

Notícies Urbanisme


Divendres, 12 d'abril del 2013
Aprovat inicialment el projecte del Pla Especial de Can Mauri
Es vol fer compatible l'activitat econòmica i el manteniment sostenible de l'espai

La Junta de Govern Local del passat dimecres 10 d'abril va aprovar inicialment el projecte de Pla Especial de la finca de Can Mauri situada en sòl no urbanitzable, que regula els usos de la Masia, les construccions i els terrenys de la finca.

El projecte està sotmès a informació pública pel termini d'un mes des que es publiqui al BOP i al DOGC a fi que qualsevol que ho desitgi pugui examinar-lo i adduir, durant el termini esmentat, totes les al•legacions o observacions que consideri oportunes.

L'objecte del Pla Especial és la regulació dels usos dels terrenys i de les edificacions en l'àmbit de la finca de Can Mauri, possibilitant la implantació d'un restaurant a l'edifici de la masia i altres activitats complementàries o compatibles en el mateix edifici, en els edificis annexes i en el seu entorn. Els objectius del Pla són preservar l'entorn natural i arquitectònic, possibilitar la rehabilitació i conservació de les edificacions amb valor històric i ambiental, delimitar les possibles ampliacions, delimitar els usos que es podran a terme en els edificis i els terrenys i possibilitar l'exercici d'una activitat econòmica que faci sostenible el manteniment de la finca.

A l'enllaç adjunt trobareu més informació sobre el projecte. La memòria està disponible a la Secretaria de l'Ajuntament..

Twitter Twitter Twitter Facebook La Tafanera
Informació relacionada
Tauler d'anuncis
Relacionat Aprovació inicial Pla Especial de Can Mauri
Amb la col·laboració de:
Distinció Premi Administració Oberta 2014
Plaça de la Vila, 1
08213 Polinyà (Barcelona)
NIF P0816600A
T. 93 713 02 64
F. 93 713 02 48
polinya@ajpolinya.cat