Contactar  |  Mapa web   |  
CATALÀ
Selector desplegable
CATALÀ
CASTELLANO
ENGLISH
Idioma:  
 

Cerca avançada

Notícies


Dilluns, 20 de març del 2017
L'AMPA Escola Polinyà reivindica la construcció de l'edifici del centre
Les famílies de l’AMPA Escola Polinyà han organitzat un acte reivindicatiu i lúdic per a denunciar la situació en la qual es troba el centre. Fa set anys que en aquesta escola les classes s’imparteixen en mòduls ubicats en un espai provisional a l’espera de la construcció de l’edifici definitiu.  L’acte va comptar amb la presència i el suport tant de l’alcalde de Polinyà, Javier Silva, com de diversos regidors de l’Ajuntament.

Les famílies, convençudes que ja tenen un gran projecte educatiu, denuncien que no tenen els recursos necessaris per a portar-lo a terme en les millors condicions. Per això, durant tot el matí del dissabte 18 de març, pares, mares i alumnes han construït de manera simbòlica tots aquells espais que ara els manquen: un laboratori, un gimnàs, una biblioteca o un menjador més gran, per exemple. Les cabanes, que representaven cadascun d’aquests espais, s’han instal·lat al terreny de Can Padró, un espai cedit per l’Ajuntament perquè es construeixi l’edifici de l’escola. L’AMPA Escola Polinyà, a més, reivindica que en el cas que no sigui possible construir l’edifici en un futur pròxim els mòduls siguin reubicats al terreny de Can Padró.

Tota l'actualitat i novetats sobre la reivindicació de l'AMPA Escola Polinyà es pot seguir a les xarxes socials. A Twitter amb l'etiqueta #volemlanostraescola i a Facebook a la pàgina AMPA Escola Polinyà.
Twitter Twitter Twitter Facebook La Tafanera
Imatges

Amb la col·laboració de:
Distinció Premi Administració Oberta 2014
Plaça de la Vila, 1
08213 Polinyà (Barcelona)
NIF P0816600A
T. 93 713 02 64
F. 93 713 02 48
polinya@ajpolinya.cat