Contactar  |  Mapa web   |  
CATALÀ
Selector desplegable
CATALÀ
CASTELLANO
ENGLISH
Idioma:  
 

Cerca avançada

Notícies Medi Ambient


Dimecres, 20 de març del 2013
El passat 19 de març els alumnes de 4t de Primària de l'escola Roser Capdevila van participar en el "Dia de plantar un arbre" que organitza a nivell mundial l'empresa UPM Raflatac.
Els alumnes van plantar tres moreres a la zona infantil del parc de la creueta i tres més a la zona de can Rovira.
El director general d'UPM Raflatac Ibérica, S.A, ubicada a Polinyà, Jari Peltonen i l'alcalde, Ramon Mayoral van ser presents a la plantada, a més d'altres regidors de l'ajuntament.

L'empresa UPM Raflatac organitza cada any a nivell mundial Plant a Tree Day ("El dia de plantar un arbre") l'activitat que es realitza a moltes filials del grup per sensibilitzar als infants de la importància dels boscos per a la vida del planeta. L'any passat, aquesta empresa va plantar més de 50 milions d'arbres o planters d'arbres. Infants de Finlàndia, Regne Unit, Rússia, Xina, Estats Units i Uruguai van aportar la seva colaboració durant el Plant a Tree Day.

UPM és un grup paperer líder en el món, per això es vol implicar activament en la reforestació dels boscos i la sensibilització ambiental. Alhora, certifica que tots els productes del grup provenen de boscos gestionats de manera sostenible.

Des del departament de Medi Ambient de l'Ajuntament es va coordinar aquesta activitat perquè els alumnes de Primària poguessin participar en la plantada d'arbres. L'Escola Roser Capdevila va obtenir el passat mes de desembre el distintiu d'Escola Verda que atorga la Generalitat de Catalunya a les escoles que demostren el seu compromís amb accions educatives enfocades a afrontar els nous reptes i valors de la sostenibilitat.

 

Twitter Twitter Twitter Facebook La Tafanera
Imatges
Plantada d'arbres Plantada d'arbres

Informació relacionada
Empreses
Relacionat UPM RAFLATAC IBERICA, SA
Amb la col·laboració de:
Distinció Premi Administració Oberta 2014
Plaça de la Vila, 1
08213 Polinyà (Barcelona)
NIF P0816600A
T. 93 713 02 64
F. 93 713 02 48
polinya@ajpolinya.cat