Contactar  |  Mapa web   |  
CATALÀ
Selector desplegable
CATALÀ
CASTELLANO
ENGLISH
Idioma:  
 

Cerca avançada

Notícies Promoció Econòmica


Divendres, 1 de març del 2013
Alta satisfacció dels empresaris que van participar a la primera tarda de negocis
L'esportista i expert en direcció d'equip Xesco Espar va dirigir la sessió
El passat 14 de febrer es va realitzar la primera TARDA DE NEGOCIS DE POLINYÀ organitzat per l'associació d'empresaris de Polinyà i l'ajuntament. Una cinquantena d'empresaris es va reunir a l'auditori del Roure.

Aquesta sessió estava dirigida per Xesco Espar, expert en direcció d'equips i inspiració. Entrenador d'elit i ex jugador del Barça d'handbol, Espar va ocupar el càrrec d'entrenador del 2004 al 2007. Ha escrit un llibre sobre superació personal, "Jugar con el corazón" que ja porta vuit edicions.

En la seva intervenció, Xesco Espar va fer referència a aquests empresaris com a persones "provocadores de canvis", ja que el sol fet que estiguessin allà ja era un senyal d'una forma d'actuar. Va ser una jornada dinàmica focalitzada a fer negocis mitjançant el networking. Durant 3 hores es va viure un ambient distès amb dinàmiques i presentacions individuals de cada una de les empreses assistents. La sessió es va dividir en tres parts: la primera part va ser una presentació d'Espar.

La segona part: una rotllana de presentacions individuals de cada empresa i la tercera part una dinàmica de grup on mitjançant 5 equips es van buscar col•laboracions i possibles àrees de negoci entre els membres de l'equip. Les 5 taules tenien noms molt inspiradors, co-creació, xarxes, cooperació, sinèrgies i il•lusió, 5 paraules que representen l'impacte que esperaven tenir de la jornada. Durant unes hores es va viure a l'auditori del Roure un ambient empresarial amb grans dosis de motivació i cooperació.
Els resultats de les enquestes van fer una valoració molt positiva de la jornada. El 100% de les enquestes recomanarien la jornada i el nivell de satisfacció ha estat molt elevat. L'associació d'empresaris i l'ajuntament de Polinyà ja està treballant per la propera tarda de negocis de Polinyà.

Twitter Twitter Twitter Facebook La Tafanera
Amb la col·laboració de:
Distinció Premi Administració Oberta 2014
Plaça de la Vila, 1
08213 Polinyà (Barcelona)
NIF P0816600A
T. 93 713 02 64
F. 93 713 02 48
polinya@ajpolinya.cat