Contactar  |  Mapa web   |  
CATALÀ
Selector desplegable
CATALÀ
CASTELLANO
ENGLISH
Idioma:  
 

Cerca avançada

Notícies Promoció Econòmica


Dimarts, 18 de desembre del 2012
Alcaldesses i alcaldes de la Riera de Caldes aposten pel treball conjunt
Es van reunir a Polinyà a l'equipament de Can Gavarra
El passat 18 de desembre va tenir lloc una reunió d'alcaldes/sses i regidors/es de Promoció Econòmica de l'Eix Riera de Caldes a la Masia de Can Gavarra de Polinyà,  on s'hi ubicarà el nou Centre d'empreses. A la reunió van assistir: Alberto López, alcalde de La Llagosta; M. Àngels Marcuello, Tinenta d'Alcaldessa de Palau-Solità i Plegamans (en substitució de l'alcaldessa Teresa Padrós); Ramon Mayoral, alcalde de Polinyà; Isabel Garcia, alcaldessa de Santa Perpètua de Mogoda; i Núria Colomé, alcaldessa de Sentmenat.
La reunió tenia per objectiu compartir i valorar el treball conjunt que han realitzat aquests municipis en el darrer any desenvolupant 3 projectes relacionats amb la promoció econòmica d'aquest territori. Polinyà participa en un, el projecte "Exportes?", subvencionat amb 37.000€ per la Diputació de Barcelona, que vol donar suport al procés d'internacionalització de les empreses del territori, mitjançant l'assessorament individualitzat a les empreses i l'elaboració de plans concrets d'internacionalització.
D'altra banda, a la reunió és va confirmar que dos nous projectes havien estat aprovats i subvencionats per la Generalitat de Catalunya, i que reforçaran el treball conjunt realitzat pels municipis de cara al futur:  El projecte "Plataforma de desenvolupament del vehicle elèctric de la Riera de Caldes" i el projecte "Logis Riera de Caldes, desenvolupament integral de la logística" que es proposa realitzar una diagnosi de situació d'aquesta activitat en el conjunt de la Riera de Caldes.
Finalment, i en el marc d'aquesta reunió, els alcaldes/desses van decidir encarregar un estudi per avançar trobar la forma més adequada de col·laboració que s'adapti a la realitat dels municipis.

Twitter Twitter Twitter Facebook La Tafanera
Amb la col·laboració de:
Distinció Premi Administració Oberta 2014
Plaça de la Vila, 1
08213 Polinyà (Barcelona)
NIF P0816600A
T. 93 713 02 64
F. 93 713 02 48
polinya@ajpolinya.cat