Contactar  |  Mapa web   |  
CATALÀ
Selector desplegable
CATALÀ
CASTELLANO
ENGLISH
Idioma:  
 

Cerca avançada

Notícies Educació


Dimarts, 29 de juliol del 2014
Ajuts per suport a estudis post obligatoris de Cicle Formatiu de Grau Mitjà i Superior, Batxillerat i Grau universitari a centres públics
El termini de presentació de les sol·licituds és de l'1 de setembre al 13 d'octubre de 2014
Per donar suport als alumnes del municipi de Polinyà, l'ajuntament ha acordat concedir ajuts per a cobrir les despeses d'estudis post obligatoris de Cicle Formatiu de Grau Mitjà i Superior, Batxillerat i estudis de Grau Universitari, a centres públics.

Podran sol·licitar l'ajut persones empadronades al municipi de Polinyà que cursin aquests estudis. En el cas de Batxillerat, podran sol•licitar l'ajut només les persones que cursin un Batxillerat que no s'ofereixi en el municipi.

El termini de presentació de les sol·licituds és de l'1 de setembre al 13 d'octubre de 2014. Les sol·licituds s'han de fer a les oficines municipals d'Atenció a les persones.

La quantitat concedida estarà condicionada al nombre total de sol•licituds i dependrà de les situacions familiars, econòmiques i socials de cadascuna de les famílies.

El pagament dels ajuts es fraccionarà en dos. El primer pagament, del 80 % de l'ajut, es farà en els 60 dies posteriors a la concessió de la beca. El segon, del 20% restant, es farà en el moment que es justifiqui la finalització del curs. En cas d'abandonar els estudis, no s'ingressarà aquest segon pagament.

Per a més informació i per obtenir la documentació del tràmit, cliqueu a l'enllaç adjunt.

Twitter Twitter Twitter Facebook La Tafanera
Amb la col·laboració de:
Distinció Premi Administració Oberta 2014
Plaça de la Vila, 1
08213 Polinyà (Barcelona)
NIF P0816600A
T. 93 713 02 64
F. 93 713 02 48
polinya@ajpolinya.cat