Contactar  |  Mapa web   |  
CATALÀ
Selector desplegable
CATALÀ
CASTELLANO
ENGLISH
Idioma:  
 

Cerca avançada

Notícies Cultura


Divendres, 11 de juliol del 2014
Ahir a la tarda amb la recepció es van iniciar els actes de Festa Major
També es va presentar el segon volum del documental sobre la memòria històrica
Tal i com van destacar l'alcalde, Ramon Mayoral, i la regidora de Cultura, Anna Fernàndez, l'acte és un reconeixement a la feina que fan dia a dia les entitats i associacions de Polinyà i, a través del qual es vol remarcar la seva implicació en la festa. Alhora es va presentar el segon volum del documental Polinyà: les veus del nostre poble. En aquest segon documental, que reemprèn la tasca de recerca històrica iniciada el 2006 i segueix la mateixa línia que el presentat l'any passat, els testimonis parlen de les festes i les tradicions.

Aquesta tarda comença oficialment la Festa Major de Polinyà, amb el pregó a càrrec de Montserrat Boix, la periodista polinyanenca que treballa als Serveis informatius de TVE i creadora del projecte Mujeres en red. A continuació es podrà gaudir d'un dels plats forts de la festa: l'aposta per fer de la nit de divendres una vetllada de retrobament amb els grans cantautors i la poesia que desprenen amb la seva música. Aquest primer any serà Paco Ibañez, cantautor de prestigi internacional, el qui ens farà gaudir amb les seves músiques i els poemes d'autors llatinoamericans com ara Pablo Neruda, César Vallejo o Rubén Dario, entre d'altres.

Diumenge, un any més a la plaça de la Vila, es podrà gaudir dels ‘hits' musicals de les darreres dècades amb Hotel Cochambre.

En el programa de festa major també hi ha espectacles per a tots els públics i de totes les temàtiques: per als més petits, familiars, per a joves i grans... també hi ha moltes activitats organitzades per les entitats de Polinyà que dia a dia treballen pel poble i fan una tasca molt important d'integració i dinamització social que culmina en la seva participació en aquesta festa. Espectacles per a tota la família: com la festa de l'aigua i de l'escuma, l'espectacle ZoomZoom de Markeliñe, circ amb Los2play, titelles per a adults amb la companyia Trukitrek, instal·lació de jocs gegants, etc.

La festa major inclou actes de cultura popular com ara les sardanes, la cercavila i ballada de gegants, el correfoc i, enguany per primera vegada, l'actuació castellera amb els castellers de Sabadell i els de Castellar.

Enguany també s'ha organitzat com és habitual a l'Espai Jove, tot un seguit de programació adreçat a aquest públic en concret: el tour dels 40 principals, rockfest Polinyà (amb ZERO3SIETE, Insomnia i Alambrada), concert amb la Senyora Tomassa, la festa Dirty Dicks i el festival de Dj, entre d'altres.

Després de l'èxit de l'any passat, s'ha organitzat el segon concurs de fotografia d'Instagram, on es pot participar penjant les imatges de la festa amb el hastag #FMPolinya14.

Trobareu tota la informació detallada, imatges i programació a la web www.festamajorpolinya.cat

Twitter Twitter Twitter Facebook La Tafanera
Amb la col·laboració de:
Distinció Premi Administració Oberta 2014
Plaça de la Vila, 1
08213 Polinyà (Barcelona)
NIF P0816600A
T. 93 713 02 64
F. 93 713 02 48
polinya@ajpolinya.cat