Contactar  |  Mapa web   |  
CATALÀ
Selector desplegable
CATALÀ
CASTELLANO
ENGLISH
Idioma:  
 

Cerca avançada

Notícies


Dijous, 26 de maig del 2016
Adhesió a la campanya NO PUC ESPERAR!
L’Ajuntament de Polinyà s’ha adherit recentment a la campanya NO PUC ESPERAR! que té com a objectiu ajudar aquelles persones que, per algun problema mèdic no contagiós, necessiten utilitzar urgentment un lavabo.

Això vol dir que l’Ajuntament autoritza l’ús dels seus lavabos  i els dels equipaments municipals (el Roure, la Biblioteca, el Centre Cívic, el Casal de Joves i l'Oficina d’Atenció a les Persones) perquè els pacients amb targeta NO PUC ESPERAR! puguin tenir una vida més senzilla.

Però la campanya NO PUC ESPERAR! es basa en la solidaritat i la confiança i pretén involucrar a tota la societat. Per això, l'adhesió dels establiments és bàsica per a aconseguir la finalitat d'aquest projecte: ajudar a millorar la qualitat de vida dels pacients.

Per aquest motiu s'iniciarà una campanya informativa dirigida als comerços perquè la seva col·laboració amb el projecte és fonamental. Els passos per a adherir-se són molt senzills, només s’ha d’entrar en aquest enllaç i omplir les dades del formulari. ACCU Catalunya s’hi posarà en contacte per a lliurar-vos els adhesius i la documentació del projecte. 

Un dels problemes que més preocupa a aquestes persones és la necessitat continua, i en ocasions imprevisibles, d'anar al lavabo. A algunes d'elles els hi costa sortir de casa per por a no trobar un lavabo disponible quan el necessiten. Adherir-se al projecte NO PUC ESPERAR! és un gest que facilitarà la vida a moltes persones que ho passen malament a conseqüència de la seva malaltia.

Més informació: www.nopucesperar.cat
Twitter Twitter Twitter Facebook La Tafanera
Imatges

Amb la col·laboració de:
Distinció Premi Administració Oberta 2014
Plaça de la Vila, 1
08213 Polinyà (Barcelona)
NIF P0816600A
T. 93 713 02 64
F. 93 713 02 48
polinya@ajpolinya.cat