Contactar  |  Mapa web   |  
CATALÀ
Selector desplegable
CATALÀ
CASTELLANO
ENGLISH
Idioma:  
 

Cerca avançada

Notícies Promoció Econòmica


Dilluns, 11 de novembre del 2013
Actes sobre emprenedoria, innovació i logística a amb motiu de la inauguració de Can Gavarra
Didac Lee, Xavier Costa o JM Gay de Liébana han estat alguns dels convidats
A més de l'acte oficial d'inauguració del dia 11 d'octubre, durant tot el mes d'octubre i novembre s'han programat activitats per donar a conèixer l'equipament a la població i a l'empresariat. Des de Promoció Econòmica, en col·laboració amb l'empresariat, s'han programat xerrades destinades a aprofundir sobre els diferents eixos que es volen promoure des de can Gavarra.

La jornada sobre l'emprenedoria va comptar amb Oriol Brutau, emprenedor i expert amb màrqueting, i Dídac Lee, emprenedor de professió, especialitzat en TIC i membre de la junta del Barça. En la Jornada sobre Innovació es va comptar amb la presència de Xavier Costa, director General de Lékúe que ha rebut enguany el premi nacional de Disseny del Minisiteri d'Indústria, i Enric Bayó de l'Agència per a la competitivitat de l'empresa.

El passat 6 de novembre l'Associació d'empresaris de Polinyà va organitzar un esmorzar empresarial amb l'economista Josep M. Gay de Liébana (doctor en ciències econòmiques i administració d'empreses i doctor en Dret. Professor d'Economia Financera a la UB) com a convidat. En aquestes trobades periòdiques, les empreses es relacionen amb l'objectiu de fer negoci, crear sinèrgies i ampliar l'àrea d'empreses del territori, cooperar i explorar necessitats i possibilitat de negoci entre les empreses. Gay de Liébana va fer una anàlisi acurada de l'actualitat econòmica.

Per cloure aquest cicle d'activitats, està prevista una jornada sobre la logística amb el director de logística de Seat.

Twitter Twitter Twitter Facebook La Tafanera
Amb la col·laboració de:
Distinció Premi Administració Oberta 2014
Plaça de la Vila, 1
08213 Polinyà (Barcelona)
NIF P0816600A
T. 93 713 02 64
F. 93 713 02 48
polinya@ajpolinya.cat