Contactar  |  Mapa web   |  
CATALÀ
Selector desplegable
CATALÀ
CASTELLANO
ENGLISH
Idioma:  
 

Cerca avançada

Notícies Alcaldia


Dilluns, 4 de juliol del 2011
Acord de govern a l'Ajuntament de Polinyà entre CiU, el partit més votat en les darreres eleccions municipals, ICV-Euia i ERC
Els tres grups municipals que formaran govern a Polinyà, CiU, ICV-Euia i ERC, han formalitzat l'acord i han manifestat que l'objectiu comú ha estat fer possible el canvi polític a Polinyà

L'alcalde de Polinyà, Ramon Mayoral (Ciu), investit en el Ple municipal del passat dia 11 de juny ha anunciat, juntament amb els seus socis de govern, l'acord. L'equip de govern de l'Ajuntament de Polinyà estarà format pels grups municipals de CiU (amb 4 regidors), ICV-Euia (2 regidors) i ERC (1 regidora).

Ramon Mayoral ha explicat que l'objectiu comú d'aquest acord ha estat fer possible el canvi polític a Polinyà i que aquest govern té molt clar que ha de treballar per les persones. L'alcalde ha reconegut que ha estat laboriós, però s'ha arribat a un ferm consens. Ramon Mayoral ha dit que s'ha fet un govern fort que els permetrà treballar durant tota la legislatura. L'alcalde també ha manifestat que el que més ha primat en aquest acord ha estat la voluntat de les persones.

Per la seva banda Felisa García (ICV-Euia) ha reiterat el que va manifestar en el Ple d'investidura, que donarien suport al govern que fes polítiques d'igualtat i socials, que demanaven una transparència en l'acció de govern i un canvi d'actitud en la manera de fer política. Felisa García ha explicat que l'acord també passa per una màxima contenció de la despesa pública, que es reflectirà en la rebaixa del 15% de les retribucions de l'equip de govern, i la defensa dels serveis públics, que ha de significar que no hi ha d'haver cap retallada en els serveis socials. Des d'ICV-Euia també s'ha explicat que han interpretat que el poble volia un canvi i el que s'ha imposat en el seu grup ha estat la responsabilitat d'afavorir la governabilitat.

Anna Fernàndez (ERC), que ja va anunciar el seu suport a CiU en el ple d'investidura del passat dia 11, ha dit que ja es va apostar per la candidatura guanyadora, des d'un bon principi, perquè dels resultat de les eleccions es va interpretar que el poble volia un canvi. Des d'un principi, ERC va exposar que creien que aquest acord amb CiU es podia obrir a altres forces polítiques que tinguessin els mateixos objectius. Anna Fernàndez ha dit que els tres grups tenen objectius comuns i que començaran a treballar de Ple.

Tinències d'Alcaldia i les delegacions de regidories

-          Alcaldia - Presidència, Ramon Mayoral i Ricart (grup municipal CiU): A més de les competències que no poden ser delegades, l'alcaldia exercirà els àmbits d'Hisenda, Serveis Generals i Governació.

-          1r. Tinent d'alcalde, Sr. Joaquim Padrós Torrella (grup municipal CiU): regidor delegat per als àmbits de Serveis Socials, Solidaritat, Salut i Consum i Recursos Humans.

-          2n. Tinent d'alcalde, Sra. Felisa Garcia Garcia (grup municipal ICV-Euia): regidora delegada per als àmbits de Participació ciutadana i Educació.

-          3r. Tinent d'Alcalde, Sra. Anna Isabel Fernández Gallego (grup municipal ERC): regidora delegada per als àmbits de Cultura i Esports.

-          Sra. Assumpta Marquès Graells (grup municipal CiU): regidora delegada per als àmbits d'Urbanisme, Obres i Llicències d'intervenció ambiental d'indústries i activitats, Joventut i Dona.

-          Sr. Manuel Soto Gómez (grup municipal CiU): regidor delegat per als àmbits de Promoció econòmica, Indústria, Turisme, Comerç i Protecció civil.

-          Sr. José Luís Mata Buxadé (grup municipal ICV-Euia): regidor delegat per als àmbits de Medi ambient, Ocupació i Serveis municipals.

 

Twitter Twitter Twitter Facebook La Tafanera
Amb la col·laboració de:
Distinció Premi Administració Oberta 2014
Plaça de la Vila, 1
08213 Polinyà (Barcelona)
NIF P0816600A
T. 93 713 02 64
F. 93 713 02 48
polinya@ajpolinya.cat