Contactar  |  Mapa web   |  
CATALÀ
Selector desplegable
CATALÀ
CASTELLANO
ENGLISH
Idioma:  
 

Cerca avançada

Notícies Promoció Econòmica


Dimarts, 12 de juny del 2012
L'Ajuntament ha arribat a un acord amb l'empresa Mercadona per facilitar la selecció de personal de l'establiment que obrirà a Polinyà
D'aquesta manera els llocs de treball podran ser coberts majoritàriament per persones del municipi
L'Ajuntament de Polinyà ha arribat a un acord amb l'empresa Mercadona per a establir un marc de col·laboració i facilitar la selecció del personal a contractar per cobrir les necessitats de la nova botiga que s'obrirà a Polinyà abans de finalitzar l'any.

L'Ajuntament, des del servei local d'ocupació (POL)  manté una Borsa de treball per facilitar la inserció laboral dels seus ciutadans i ciutadanes i ha ofert la seva col·laboració a MERCADONA mitjançant la utilització d'aquesta Borsa puguin ser coberts majoritàriament per persones de Polinyà.

Per això el POL farà arribar a Mercadona una llista de persones que ja estan apuntades a la Borsa de treball i que reuneixen les condicions establertes per l’empresa. Aquelles persones interessades que no estiguin inscrites al POL, encara ho podran fer en els propers dies.

L’empresa Mercadona ha manifestat a l’Ajuntament que ha de cobrir aproximadament uns 25 llocs de treball i els aspirants han de tenir el graduat escolar o l’ESO i un coneixement oral tant del català com del castellà.

A partir de la llista de candidats que l’Ajutament faci arribar a Mercadona l’empresa farà seu el procés de selecció habitual.

Twitter Twitter Twitter Facebook La Tafanera
Amb la col·laboració de:
Distinció Premi Administració Oberta 2014
Plaça de la Vila, 1
08213 Polinyà (Barcelona)
NIF P0816600A
T. 93 713 02 64
F. 93 713 02 48
polinya@ajpolinya.cat