Contactar  |  Mapa web   |  
CATALÀ
Selector desplegable
CATALÀ
CASTELLANO
ENGLISH
Idioma:  
 

Cerca avançada

Notícies Cultura


Dilluns, 22 d'abril del 2013
Més de 20 associacions de Polinyà van participar a la VIII edició de la Mostra d'entitats que es va celebrar ahir a la plaça de la Vila.
L'acte va estar molt concorregut i el bon temps va acompanyar
A més d'una mostra de les activitats que es programen al llarg de l'any, des de les entitats de la vila, també es van fer actuacions i demostracions; com ara l'actuació del grup de batucada del Grup de Polinyà o la representació de la Llegenda de Sant Jordi, per part de l'AMPA de l'escola de Polinyà. A més, el moto grup Druides van muntar un circuit on els més petits va poder fer un recorregut en moto.

També hi havia parades de llibres i tallers infantils relacionats amb la Diada de Sant Jordi i l'autobús de donació de sang.

Alhora, es va donar a conèixer la imatge de la Festa Major 2013 i es van promoure les xarxes socials de l'Ajuntament, una eina que serà molt present a la propera festa major. Per això es feia obsequi d'un domàs de Festa Major a totes les persones que se sumessin a seguir les xarxes socials municipals o les utilitzessin per promoure la mostra d'entitats. 

El temps va acompanyar i la plaça va estar plena de gom a gom de polinyanecs i polinyanenques que es van sumar a la festa.

Twitter Twitter Twitter Facebook La Tafanera
Amb la col·laboració de:
Distinció Premi Administració Oberta 2014
Plaça de la Vila, 1
08213 Polinyà (Barcelona)
NIF P0816600A
T. 93 713 02 64
F. 93 713 02 48
polinya@ajpolinya.cat