Contactar  |  Mapa web   |  
CATALÀ
Selector desplegable
CATALÀ
CASTELLANO
ENGLISH
Idioma:  
 

Cerca avançada

Notícies


Dilluns, 9 de maig del 2016
L'Ajuntament rebutja el tancament d'una línia de P3 a Polinyà el curs que ve
La decisió de la Generalitat deixaria l'escola Pere Calders amb només una aula de P3

L'Ajuntament rebutja la decisió de la Generalitat de tancar el curs vinent una línia de P3 a l’escola Pere Calders de Polinyà. El Departament d'Ensenyament de la Generalitat va confirmar la seva decisió el passat 4 de maig.

Des del primer moment tant l’alcalde, Javier Silva, com el regidor d’educació, Miguel Ferré, han mantingut contactes amb el Departament d’Ensenyament per tal de revertir la decisió. Però la Generalitat, de moment, manté la seva postura.

Descens de la natalitat

El descens de la natalitat és l'argument que utilitza la Generalitat per tancar línies de P3, tant a Polinyà com a altres municipis. La solució passaria per la reducció de les ràtios de les aules, fet que permetria millorar la qualitat de l’ensenyament. Aquesta mesura, però, s’hauria d’aplicar també a la resta de municipis.

Des de l'Ajuntament es continuarà treballant perquè aquesta decisió es revisi i es defensarà amb tots els recursos possibles, juntament amb l’AMPA i la direcció del centre, el manteniment de la segona línia de P3 a l’escola Pere Calders. De la mateixa manera, l’Ajuntament ofereix tot el suport a la comunitat educativa, tant de Polinyà, com del Vallès Occidental, que lluita per una educació pública de qualitat.

Polinyà va ser la primera en declarar-se Vila Groga amb el compromís de treballar en la defensa d’un model d’educació pública, de qualitat, en català, inclusiva, democràtica, laica, participativa, diversa i per a tothom. I això, ara, vol dir treballar, conjuntament amb la comunitat educativa, per a aconseguir que no es tanqui cap línia de P3 al municipi.
Twitter Twitter Twitter Facebook La Tafanera
Imatges

Amb la col·laboració de:
Distinció Premi Administració Oberta 2014
Plaça de la Vila, 1
08213 Polinyà (Barcelona)
NIF P0816600A
T. 93 713 02 64
F. 93 713 02 48
polinya@ajpolinya.cat