Contactar  |  Mapa web   |  
CATALÀ
Selector desplegable
CATALÀ
CASTELLANO
ENGLISH
Idioma:  
 

Cerca avançada

Notícies Promoció Econòmica


Dilluns, 27 d'abril del 2015
Gran èxit de la 2a Fira Medieval de Polinyà
Enguany amb més parades i més activitats familiars
Aquest cap de setmana es va celebrar a la Rambla la segona Fira Medieval de Polinyà. A causa de l'èxit de l'any passat, en aquesta edició es va incrementar tant el nombre de parades com les activitats programades.

Enguany hi havia 44 parades, l'Associació de Botiguers i Professionals també hi va participar juntament amb comerços de Polinyà. L'oferta era variada: els visitants van trobar des de productes d'artesania fins productes d'alimentació d'elaboració artesanal. També es va comptar amb exhibicions de cetreria i d'animació que es van anar succeint periòdicament durant els dos dies que va durar la Fira.

L'oferta adreçada als infants, també amb més propostes que l'any passat, va tenir molt bona acollida. Es va comptar amb activitats com ara el taller de pintura de motllos, la discomòbil, el maquillatge infantil o atraccions com el carrusel, l'inflable i el vaixell pirata.Tot i que les previsions del temps no eren gaire bones, la climatologia va ser benèvola, la qual cosa va afavorir que els ciutadans sortissin al carrer i poguessin gaudir de la Fira. Els moments de més afluència de públic van ser dissabte i diumenge a la tarda.

Com l'any passat, aquest esdeveniment ha contribuït a potenciar el comerç a Polinyà i a crear un nou espai on comerciants i famílies poden interactuar i gaudir d'un cap de setmana diferent i festiu.

 

Twitter Twitter Twitter Facebook La Tafanera
Amb la col·laboració de:
Distinció Premi Administració Oberta 2014
Plaça de la Vila, 1
08213 Polinyà (Barcelona)
NIF P0816600A
T. 93 713 02 64
F. 93 713 02 48
polinya@ajpolinya.cat