20.000 euros per a l'arranjament de camins

Divendres, 6 de març de 2015 a les 00:00
També es senyalitzaran per restringir l'accés de vehicles i promoure les rutes a peu L'Ajuntament ha destinat durant el mes de febrer 10.000 euros per a l'arranjament de 5,5 km de camins, alhora preveu una inversió extraordinària de 9.850 euros durant aquest any.

També, la Diputació de Barcelona i l'Ajuntament han d'invertir 1.500 euros més per a arranjar el camí de Santiga a Pedra Santa en el tram que va des de la carretera de Sabadell fins al límit amb Sentmenat, i està previst que el Consell Comarcal destini 3.500 euros al manteniment del camí de Santiga a Pedra Santa, en el tram que va des del Passeig Joan Miró fins a l'empresa Mondi.

L'arranjament de camins i el seu manteniment són necessaris per preservar el patrimoni natural del nostre poble. Les actuacions sobre el ferm i el desbrossament dels marges eviten incendis i, alhora, faciliten l'accés dels bombers en cas d'incendi forestal.

També es senyalitzarà els camins de Polinyà amb dos tipus de senyals: d'una banda s'instal·laran senyals per restringir l'accés als camins a vehicles motoritzats a excepció de veïns rurals i autoritzats per evitar l'abocament il·legal de residus i que el ferm del camí es faci malbé. L'altre tipus de senyal serà per fomentar l'ús dels camins rurals de Polinyà.

L'Ajuntament va comprar el 2014 els drets sobre l'aplicació per a dispositius mòbils, Natura Local , per promoure uns circuits naturals al nostre municipi. Ara, a més,i per aquells que ho vulguin, l'Ajuntament posarà un tipus de senyalització física en els camins que coincideixen amb els circuits virtuals de l'aplicació.

Amb aquestes actuacions es pretén prevenir els incendis, evitar abocaments, fomentar l'activitat agrícola i apropar la natura i als ciutadans de Polinyà

 

Darrera actualització: 10.04.2015 | 02:20