Contactar  |  Mapa web   |  
CATALÀ
Selector desplegable
CATALÀ
CASTELLANO
ENGLISH
Idioma:  
 

Cerca avançada

Notícies


Dimarts, 2 d'agost del 2016
20 beques menjador per a infants en situació de vulnerabilitat econòmica durant l'agost
El Grup de Polinyà i els Serveis Socials de l’Ajuntament, gràcies a l’aportació econòmica de la Fundació Probitas, han organitzat per primera vegada un servei de menjador durant l’agost. Se n’han beneficiat 20 infants en situació de vulnerabilitat econòmica. Els Serveis Socials han estat els responsables de derivar els casos amb majors necessitats econòmiques i socials. A Polinyà és el primer any que s’organitza un servei de menjador durant l’agost i ha servit per assegurar que aquests infants tinguessin, com a mínim, un àpat complet al dia.

A més, el departament de Serveis Socials de l’Ajuntament ha concedit 38 beques per a nens i nenes en situació de vulnerabilitat econòmica durant l’estiu. Gràcies a això, els infants han pogut participar en algun dels dos casals d’estiu organitzats per l’Ajuntament i el Grup de Polinyà. La despesa total d’aquestes beques ha estat de 8.002,30 €.

Vetlladors al casal d’estiu

Per una altra banda, l’Obra Social ”la Caixa” ha concedit una subvenció per a la contractació dels vetlladors que han atès els nens i nenes amb necessitats educatives especials que han participat als casals d’estiu d’enguany. En total, s’han contractat quatre vetlladors per a un totals de 6 infants. El cost d’aquesta contractació ha estat de 5.600 euros, dels quals 3.000 han estat coberts per la subvenció de l’Obra Social ”la Caixa”  i els 2.600 restants han estat assumits per l’Ajuntament.
Twitter Twitter Twitter Facebook La Tafanera
Imatges

Amb la col·laboració de:
Distinció Premi Administració Oberta 2014
Plaça de la Vila, 1
08213 Polinyà (Barcelona)
NIF P0816600A
T. 93 713 02 64
F. 93 713 02 48
polinya@ajpolinya.cat