Contactar  |  Mapa web   |  
CATALÀ
Selector desplegable
CATALÀ
CASTELLANO
ENGLISH
Idioma:  
 

Cerca avançada

Notícies Educació


Divendres, 14 de setembre del 2012
Un total de 1.213 alumnes de Polinyà han començat el curs als centres públics del nostre municipi
152 infants ho han fet a p3, 74 a 1r d'ESO i 37 a 1r de Batxillerat.
El curs va començar el 12 de setembre a la majoria dels centres públics de Primària i Secundària de Polinyà, tot i que a l’escola Pere Calders es va començar un dia més tard perquè el claustre va acordar secundar la vaga que hi havia convocada per aquest dia. 

Segons les etapes educatives, 374 infants es troben a l'etapa d'educació infantil , 616 infants cursen Educació Primària, 174 infants cursen ESO i 55 joves fan Batxillerat


L’Escola Roser Capdevila compta amb 479 infants: 149 alumnes a Educació Infantil  i 330 a Primària. Han començat 50 infants a p3. Aquest curs 12-13, l'escola imparteix dues línies en cada curs, a més d'una tercera línia als cursos de 2n i 3r.
Durant aquest estiu, l'Ajuntament ha fet obres de millora al centre per tal, d'adequar els espais i guanyar una nova aula per 3r, pintar les aules d'Educació Infantil, construir un armari de magatzem i arranjar els arrambadors del passadís d'Educació infantil, entre altres tasques de suport i manteniment al centre.

Escola Pere Calders compta amb 443 alumnes: 157 alumnes a Educació Infantil i 286 a Primària. Han començat 44 infants a p3. Aquest curs, el centre compta amb dues línies en cada curs, a més d'una tercera línia a p5 i 1r.
Des de finals de curs passat l’Ajuntament ha invertit en millores d'adequació del mobiliari de pati, com el joc motriu o les porteries de futbol, a més de diversos treballs de manteniment del centre. Es preveu també la pintura d'espais al llarg d'aquest curs. També durant el darrer trimestre passat la Generalitat va realitzar el canvi de la porta principal d'accés, incorporant una porta amb tancament d'alumini i vidre de seguretat, adequada a la normativa i les necessitats vigents.

A l’Escola Polinyà hi ha un total de 62 alumnes, dels quals 24 s'incorporen nous aquest any a p3. Aquest curs, el centre ofereix una línia a p3 i manté les dues de p4. En aquesta escola s'han realitzat obres de millora per adequar el nou mòdul instal•lat, així com el nou espai de pati, amb la incorporació d'una tanca delimitadora en el pati gran i la senyalització en el paviment de zona escolar, a més de les diferents tasques de manteniment i de suport per al manteniment i posada a punt del centre.


L’Institut de Polinyà té un total de 229 alumnes, dels quals 174 es troben a l'ESO i 55 a Batxillerat.

El centre ofereix els 3 batxillerats i ha tingut un increment de matrícula significatiu respecte els cursos anteriors, amb 37 alumnes a 1r de batxillerat. 174 infants inicien per primer cop l'etapa a l'ESO.
Twitter Twitter Twitter Facebook La Tafanera
Amb la col·laboració de:
Distinció Premi Administració Oberta 2014
Plaça de la Vila, 1
08213 Polinyà (Barcelona)
NIF P0816600A
T. 93 713 02 64
F. 93 713 02 48
polinya@ajpolinya.cat