Contactar  |  Mapa web   |  
CATALÀ
Selector desplegable
CATALÀ
CASTELLANO
ENGLISH
Idioma:  
 

Cerca avançada

Notícies Seguretat Ciutadana


Dimarts, 25 de setembre del 2012
Uns 40 infants de l'escola de Polinyà estan confinats al centre degut a una fuita d'un bidó de resina que ha caigut del camió que el transportava a la C-155
El producte no és perillós però pot irritar les mucoses. Els nens i nenes es troben en perfecte estat

Protecció Civil de la Generalitat ha activat en alerta el pla TRANSCAT d'emergències en el transport de mercaderies perilloses per carretera, a les 12.45 h per la fuita d'un dipòsit de mil litres de resina de poliuretà que ha tingut lloc a la carretera C-155 a Polinyà. El bidó en el qual s'ha produït la fuita ha caigut junt amb un altre bidó d'un camió que ha bolcat al punt kilomètric 4.5. No hi ha cap ferit.

El producte no és especialment perillós però irrita les mucoses. Per això, la Policia Local de Polinyà ha confinat de forma preventiva una quarantena d'infants d'entre 3 i 6 anys de la Escola Polinyà, a Can Serra, situada prop de l'incident. Tots es troben perfectament. L'alcalde i la regidora d'Educació s'han posat en contacte amb la Direcció de l'Escola i l'AMPA per tal d'oferir el seu suport.

Donada la baixa perillositat del producte, no s'ha cregut convenient demanar el confinament als veïns i veïnes dels habitatges propers (a can serra).

L'activitat escolar no s'ha alterat. Els infants que no s'han quedat a dinar, poden accedir al centre a les 3 de la tarda. Els alumnes no sortiran al patí, de forma preventiva.

Bombers de la Generalitat hi han desplaçat sis vehicles. Els Bombers han neutralitzat el producte vessat amb sepiolita i taparan la fuita. Mossos d'Esquadra ha desplaçat 3 dotacions i tallen la via de forma preventiva. Els desviaments es fan a les rotondes dels punts kilomètrics 5 i 3,8. EL Sistema d'Emergències Mèdiques ha enviat de forma preventiva una ambulància bàsica.

Twitter Twitter Twitter Facebook La Tafanera
Amb la col·laboració de:
Distinció Premi Administració Oberta 2014
Plaça de la Vila, 1
08213 Polinyà (Barcelona)
NIF P0816600A
T. 93 713 02 64
F. 93 713 02 48
polinya@ajpolinya.cat