Contactar  |  Mapa web   |  
CATALÀ
Selector desplegable
CATALÀ
CASTELLANO
ENGLISH
Idioma:  
 

Cerca avançada
Ets a Inici > Poble > EntitatsEducacióEducacióEducacióEducació > Educació

Entitats

AMPA Escola Pere Calders
En el curs escolar 1972-73, amb motiu de l'ampliació del centre, un grup integrat per Constantino Vázquez, Isabel Izquierdo, José Espelta, Andrés Egea i José Gómez van formar l'Associació de pares d'alumnes del Colegio Nacional Mixto de Polinyà, però, segons recull el llibre d'actes de l'escola, no és fins el 17 de juliol de 1976 que es constitueix formalment la primera Junta Directiva de l'Associació formada per: Constantino Vázquez, José Espelta, Blas S. Carrillo, Manuel Merina, José Gámez, Andrés Egea, José Antón i José Pedraza.
Les principals finalitats i objectius d'aquesta associació fundada l'any 1976 són: organitzar activitats i oferir propostes que es tradueixin en serveis que millorin, ampliïn i dignifiquen l'ensenyament públic.
Promoure la participació dels pares i mares en la gestió del centre.
Les principals activitats que realitzen al llarg de l'any són: aquelles relacionades amb ajudar a resoldre les dificultats que tenen molts pares i mares de conciliar el seu horari laboral amb el docent, en aquest sentit s'organitzen des de l'AMPA activitats adequades a les edats dels infants i amb personal qualificat.
Altres activitats que es fan conjuntament amb el centre són: Carnaval, jornada de portes obertes, festa de fi de curs, concert de Santa Cecília, Castanyada, festa de Nadal, festa de l'aigua i l'escuma que té lloc durant la Festa Major d'Estiu, en col.laboració amb l'Agrupació Polinyà Solidari. Activitats extra-escolars. Activitats esportives: psicomotricitat, de 3 a 5 anys, iniciació esportiva, 6-7 anys i natació infantil de 3 a 12 anys.
Edició trimestralment del butlletí d'informació: El butlletí d'en Pere

Dades de contacte
Pg. de Sanllehy, 48 - 50 08213
Polinyà  (Barcelona) · 08213
Correu electrònic: ampa_perecalders@hotmail.com
Telèfon: 937130220
Amb la col·laboració de:
Distinció Premi Administració Oberta 2014
Plaça de la Vila, 1
08213 Polinyà (Barcelona)
NIF P0816600A
T. 93 713 02 64
F. 93 713 02 48
polinya@ajpolinya.cat