Vols reduir la factura energètica de la llar?

Dilluns, 14 de maig de 2018 a les 00:00

La regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Polinyà organitza un taller sobre estalvi energètic a la llar: el 5 de juny i el 25 de setembre.

El taller consta de dues sessions que tindran lloc el 5 de juny i el 25 de setembre. Els assistents al taller hauran de portar la seva factura de la llum perquè aprendran a interpretar-la per tal de saber quin és el tipus de contractació més adient per a les seves necessitats. També s’hi explicarà quins tràmits cal dur a terme amb les companyies, si podem acollir-nos al bo social i què és la contractació per discriminació horària i com ens pot ajudar a reduir la factura.

Durant la segona sessió del taller, que tindrà lloc el 25 de setembre, s'avaluaran els resultats després d’aplicar les recomanacions apreses durant la primera sessió. La inscripció al taller és gratuïta, només cal omplir aquest formulari. El taller es farà el 5 de juny i el 25 de setembre a les 18 h, a la sala polivalent del Roure

El taller sobre estalvi energètic a la llar s’emmarca dins les activitats programades amb motiu de la Setmana Europea del Medi Ambient. Millorar l’eficiència de llar per tal de reduir el consum d’energia és imprescindible per aconseguir reduir el nombre de gasos d’efecte hivernacle a l’atmosfera. Amb l’estalvi energètic volem aconseguir objectius adreçats a pal·liar el canvi climàtic. L’organització d’aquest taller compta amb el suport del Consell Comarcal del Vallès Occidental.

Darrera actualització: 14.05.2018 | 13:21