Una nova línia de bus enllaça Polinyà amb la UAB

Divendres, 8 de febrer de 2019 a les 00:00

Hi haurà quatre parades al municipi que començaran a operar a partir del proper dilluns 11 de febrer

El nou servei de bus que unirà Polinyà amb la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) a Bellaterra es posarà en funcionament dilluns 11 de febrer. La nova línia, que inclou 4 parades al nostre municipi, tindrà l’inici a Sentmenat i també s’aturarà a Caldes de Montbui i a Palau-solità i Plegamans.

Dilluns es posarà en marxa el servei amb les següents parades a Polinyà: Av. de Sentmenat – Lluna, Av. de Sentmenat – Alps, Plaça Vallès, Av. de Sentmenat – Montserrat Roig. El trajecte durarà entre 20 i 30 minuts, segons l’estació de destí dins el campus de la UAB. Menys de la meitat del que es triga ara amb les combinacions de bus i tren.  El servei de bus estarà actiu només en període lectiu. Els horaris els podeu consultar aquí.

Per poder utilitzar el servei, caldrà un bitllet senzill de 2 zones (3,10€), qualsevol de les targetes del sistema tarifari integrat (T-10, T-50/30, T-70/30, T-MES, etc) o la targeta de l’empresa d’autobusos Sagalés S-2 (16,25€).

Reivindicació històrica

Aquesta línia que uneix Polinyà amb la UAB ha estat una reivindicació històrica de Polinyà. El seu cost, de 80.824 euros anuals, està íntegrament finançat pel Departament de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat, que ha encarregat la gestió del servei a l'empresa Sagalés.

El bus inicia el trajecte a Sentmenat a les 7.20h, i passarà per Caldes de Montbui, Palau-solità i Plegamans, i Polinyà. Tindrà com a destinació la facultats de Ciències i Biociències, Lletres i Psicologia, Educació, Veterinària i Rectorat, FGC-Eix Central, Eix Central, Enginyeria-SAF, Eureka, Medicina i Ciències de la Comunicació, Vila Universitària Sud, Vila Universitària Nord. La sortida del primer bus des de Polinyà serà a les 8.01 h a l’Avinguda de Sentmenat – Lluna. 

Darrera actualització: 08.02.2019 | 14:35