Tres contenidors nous de reciclatge d’oli usat a Polinyà

Dimarts, 5 de març de 2019 a les 00:00

Des d’ahir dilluns i fins dimecres un educador ambiental amb bicicleta circula per Polinyà per informar sobre el reciclatge de l’oli usat

El Consorci per la gestió de Residus del Vallès Occidental ha instal·lat tres contenidors nous d’oli a Polinyà. S’han col·locat al carrer del Migdia, a la rambla de Rafael Casanova i a l’avinguda de Can Serra (al costat de l’escola Polinyà).  Aquests tres contenidors nous se sumen als quatre que ja hi estaven instal·lats al carrer Lluis Companys, a la plaça Barcelona, al carrer Onze de Setembre i al passeig de Sanllehy.

El reciclatge de l’oli usat és especialment important ja que es tracta d’un tipus de residu especial que si no es gestiona correctament i es llença per la pica, ocasiona obstruccions a les canonades i dificulta la depuració de l’aigua. En canvi, el seu reciclatge permet la generació del biodièsel, un combustible menys contaminant pel medi ambient.

Per informar sobre els nous contenidors i sobre la importància de reciclar l’oli usat, el Consorci ha escollit un educador ambiental que circula amb una bicicleta retolada amb el lema de la campanya “Excuses o separes” fent una crida a la població perquè l’oli usat de la cuina es recicli als contenidors corresponents.

Alhora, els veïns i veïnes que habitin als entorns dels nous contenidors, també rebran a les seves portes un fullet informatiu a mode de penjador de pom de porta, que se’ls informarà de l’arribada del nou contenidor d’oli al barri.

En el marc de la Campanya “Excuses o Separes” iniciada al novembre, el Consorci també disposa d’una pàgina web i un WhatsApp informatiu a disposició de la ciutadania, per resoldre qualsevol qüestió referent als residus: www.residusvalles.cat/excusesosepares i 656 89 37 09.

Darrera actualització: 05.03.2019 | 14:30