Tot a punt per començar les obres de la carretera el 19 de febrer

Dimecres, 14 de febrer de 2018 a les 00:00

L’Ajuntament ha posat en marxa una campanya informativa a Sentmenat per tal que la ciutadania faci servir la Ronda de Llevant

El proper 19 de maig començaran les obres que transformaran la carretera de Sentmenat en un passeig de 260 metres, en el tram que va del carrer Ametllers al carrer Ramoneda. El projecte contempla la construcció d’un tronc central per als vianants i de dues vies laterals per al trànsit.

Amb aquesta obra es vol reduir la contaminació i el soroll, crear un nou espai per a la ciutat més amable per al vianant que incentivi l’activitat comercial i, sobretot, reduir el trànsit. Per aquest motiu també s’ha fet una campanya informativa dirigida a la població i treballadors de Sentmenat, i és que el 40% dels cotxes que travessen Polinyà tenen el seu origen o destí en aquest municipi.

L’alcalde, Javier Silva, ha presentat la campanya a l’alcaldessa de Sentmenat, Montserrat Rueda i aquesta mateixa setmana s’han repartit els 5.000 flyers editats per tal d’animar els nostres veïns i veïnes a fer servir la ronda de Llevant.

Inici de la primera fase de les obres

El 19 de febrer comença la primera fase de les obres a la carretera. Per aquest motiu es tallaran els laterals de la carretera al trànsit fins al juny. La segona fase consistirà en construir el tronc central, per la qual cosa, a partir del juny, s’obriran les vies laterals al trànsit i es prohibirà la circulació per la part central.

Mentre durin les obres no es podrà aparcar ni a la carretera ni a alguns dels carrers que hi van a parar. De fet, els carrers de la Rosa, del Clavell, de J. Oliver i de S. Espriu no tindran sortida a la carretera, per la qual cosa algun dels seus trams passaran a tenir doble sentit de circulació. Com a alternativa, els veïns hauran d’aparcar al pàrquing de l’Escola Pere Calders o al del Centre Cívic.

Les bateries de contenidors també es mouran i s’hi instal·laran al passeig de Sanllehy, al carrer de Pau Casal i al carrer Ametllers.

Què faig si tinc algun problema durant les obres?

L’Ajuntament ha habilitat una via ràpida i directa a través de l’App Polinyà. Només l’heu de descarregar i accedir al gestor d’incidències. També podeu venir a l’Ajuntament i fer la queixa presencialment en l’horari habitual: de dilluns a divendres de 9 a 14 h. Dilluns i dimecres de 16 a 19 h.

Darrera actualització: 14.02.2018 | 15:09

Imatges

Pàgina 1 del flyer per a Sentmenat Pàgina 2 del flyer per a Sentmenat