Polinyà se suma a la Setmana de la Mobilitat Sostenible amb una pedalada i una caminada popular

Dilluns, 3 de setembre de 2018 a les 00:00

La promoció d'hàbits més sostenibles i saludables és el principal objectiu de la iniciativa

Polinyà se suma, un any més, a la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura que se celebra a Catalunya del 16 al 22 amb l’objectiu de promoure hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables com són els desplaçaments a peu, en bicicleta, en transport públic o amb vehicle elèctric, així com visualitzar els canvis possibles en l’ús de l’espai públic, millorar la qualitat de l’aire i la reducció de la contaminació.

Sota el lema d’enguany ‘Combina i mou-te’, a Polinyà s’han programat diverses activitats per promoure una vida més saludable, sostenible i segura:  

VIII PEDALADA POPULAR – 16 de setembre

Un any més, amb la col·laboració del Club Ciclista de Polinyà, El recorregut és de 4,3 km i de dificultat baixa. Es poden inscriure els infants a partir dels 3 anys i caldrà que els menors de 12 vagin acompanyats.

Després de la pedalada, a partir de les 11 h, els més petits gaudiran d’un circuit d’habilitat en bicicleta.

Lloc: Plaça de la Vila

Hora: 10 h

Inscripcions: a través d'aquest formulari, al telèfon 93 713 01 41  o el mateix dia de la pedalada a la plaça de la Vila a partir de les 9.15 h.

CAMINADA POPULAR – 20 de setembre

Farem una caminada de 5,60 km, apta per a tothom i amb una durada aproximada d’una hora i mitja. Caldrà que porteu aigua, roba esportiva i sabates còmodes.

Punt de trobada: Plaça de la Vila

Hora: 17.30 h

Inscripcions: a través d'aquest formulari, al telèfon 93 713 01 41 o al punt de trobada a partir de les 17 h.

EXPOSICIÓ: ELS CAMINS RURALS DE POLINYÀ – 22 de setembre

Del 16 al 22 de setembre podreu visitar una exposició sobre els camins senyalitzats que recorren els entorns naturals de Polinyà. Una opció senzilla, agradable i saludable per moure’ns i fer exercici molt a prop de casa.

Darrera actualització: 03.09.2018 | 12:05