Polinyà commemora el Dia Internacional de la Dona durant tot el mes de març

Dimarts, 26 de febrer de 2019 a les 00:00

La regidoria d'Igualtat ha programat un seguit d'activitats enfocades a la reivindicació i la lluita per la igualtat de drets de les dones.

L’Ajuntament de Polinyà dóna suport a la vaga feminista convocada per divendres 8 de març i anima la ciutadania i les entitats a adherir-se i participar activament dels actes organitzats. També convoca a una aturada de 10 minuts, pel mateix 8 de març a les 12.30 h a la plaça de la Vila, durant la qual es llegiran diversos manifestos per part de l’Ajuntament, l'associació de Dones de Polinyà i el col·lectiu "Las Brujas".

Els actes i les activitats en relació al 8M, però, s'allargaran durant tot el mes de març i començaran amb la projecció de la pel·lícula "Figuras Ocultas", divendres 1 de març a les 17 h al Roure. 

En el mateix dia 8, l'associació de Dones de Polinyà organitza un sopar al restaurant Can Mauri amb un preu de 30 euros per a les no sòcies i 27 per a les sòcies. El preu inclou el trasllat en autocar. Per a més informació i inscripcions us podeu dirigir al Roure, els dilluns i dimarts de 17 h a 20 h i dimecres de 18 h a 20 h.

El 10 de març, l'Ajuntament ha organitzat la ja tradicional Caminada per la igualtat i la posterior lectura del manifest a càrrec de l'Alcalde, Javier Silva, i l'Associació de Dones de Polinyà. La caminada s'iniciarà a les 9 h a la plaça de la Vila i, en finalitzar, hi haurà obsequis per als assistents.

El 15 de març, a les 18 h al Roure, teatre! Representació de "La iaia", a càrrec de la companyia l'Emborral. I, per últim, el 31 de març s'organitzarà una sortida al museu dels vestits de paper de Mollerussa. Qui es vulgui apuntar, pot fer-ho al Roure els dilluns i dimarts de 17h a 20 h i dimecres de 18 h a 20 h. Les places són limitades.

Darrera actualització: 05.03.2019 | 12:20