Polinyà, amb el Dia Internacional de la Dona

Divendres, 2 de març de 2018 a les 00:00

L'Ajuntament i l'associació Dones de Polinyà posen a disposició de la ciutadania un autocar gratuït per anar a la manifestació del 8M a Barcelona.

L’Ajuntament de Polinyà dóna suport a la vaga feminista convocada per dijous 8 de març i anima la ciutadania i les entitats a adherir-se i participar activament dels actes organitzats. També fa una convocatòria, pel mateix dia a les 12 h a la plaça de la Vila, moment en què es llegiran diversos manifestos per part de l’Ajuntament, l’associació Dones de Polinyà i l’associació de Comerciants i Botiguers de Polinyà.

Amb l’objectiu de fer extensiva la celebració a tota la ciutadania també s'han organitzat, juntament amb l’Associació de Dones de Polinyà, diferents activitats lúdiques i reivindicatives arreu del municipi. També posen a disposició de qui ho vulgui un autocar gratuït per a assistir a la manifestació del 8M a Barcelona. L’autobús sortirà des del pont de la riera, a les 17 h. Cal apuntar-se al centre cívic dilluns, dimarts i dimecres de 17 a 20h amb l’entitat de les dones. Les places són limitades.

Per a qui no pugui assistir a la manifestació però vulgui commorar aquest dia, el mateix dijous 8 de març a les 18 h al Cívic, la companyia ‘Projecte Lilith’ interpretarà ‘Indòmita’, feminisme desenfadat i desenfrenat per a commemorar aquest dia a Polinyà. També durant el dious 8 de març al Roure es podrà visitar una mostra informativa sobre la dona treballadora, amb llibres, pel·lícules i infografies sobre els drets de la dona i comparatives sobre el seu rol al passat al present. Dissabte 10, l’associació de Dones organitza el, ja tradicional, sopar de les dones, a les 21 h i també al Centre Cívic.

Els actes continuaran durant la setmana següent. Divendres 16 de març s’ha organitzat una xerrada sobre Dones i Política amb la participació de Mari Carmen Gàmez, ex-alcaldessa de Polinyà; Assumpta Marquès, ex-regidora d’Igualtat a l’Ajuntament de Polinyà; Tania Bravo, regidora de l’Ajuntament; i Mari Carmen Acosta, també regidora de l’Ajuntament. La xerrada serà al Roure, a les 18 h.

I per acabar, dimenge 18 de març, tindrà lloc la VI Caminada per la igualtat que sortirà de la plaça de la Vila diumenge 18 de març a les 10 h. A la tornada, que està prevista sobre les 12 h, es llegirà el manifest i es farà una xocolatada. Tot plegat, també a la plaça de la Vila.

Darrera actualització: 07.03.2018 | 13:42