Participa a les activitats del mes de la cura i la salut femenina

Divendres, 5 d'abril de 2019 a les 00:00

L'Ajuntament de Polinyà, juntament amb l'associació de Dones de Polinyà, organitza per segon any un programa d'activitats sobre salut femenina durant al maig.

Amb motiu de del Dia Internacional d’Acció per la Salut de les Dones que se celebra el 28 de maig la regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Polinyà, juntament amb l’associació Dones de Polinyà, ha organitzat un programa d'activitats sobre la cura i prevenció de la salut femenina. La primera de les activitats serà un taller sobre enfortiment del sol pelvià, el 13 de maig a les 18.30 al Roure. Per a participar-hi cal fer una inscripció prèvia a través d'aquest formulari o presencialment a la recepció de Serveis a les Persones (c. Onze de Setembre, 17).  Per seguir el taller cal que les participants portin de casa una estora, una manteta i roba còmoda.

Per al 17 de maig s'ha programat una xerrada-taller sobre gestió de les emocions. També es portarà a terme al Roure, a les 18.30, i l'entrada és lliure (no cal fer cap inscripció).  Per últim, el 20 de maig a les 18.30, hi haurà un taller de Ioga nidra i mindfulnes. En aquest cas, sí cal fer inscripció prèvia i es pot fer a través del formulari en línia o presencialment a la recepció de Serveis a les Persones, de dilluns a divendres de 9 a 14 h i dilluns de 16 a 19 h. En aquest cas, per tal de fer el taller, les participants han de portar una estora, una manteta, un coixí còmode i roba còmode.

Darrera actualització: 08.04.2019 | 09:53