Neix la 1a Mostra de Microteatre de Polinyà

Dimarts, 30 d'octubre de 2018 a les 00:00

La 1a Mostra de Microteatre de Polinyà se celebrarà el cap de setmana del 10 i 11 de novembre a la sala d'actes de El Roure. 

Amb aquesta primera mostra la regidoria de Cultura vol potenciar les arts, tant creatives com escèniques, a Polinyà.  En aquest context neix una iniciativa teatral, organitzada juntament amb el grup polinyanenc els Agosarats, amb l’objectiu d’apropar el públic adult al teatre a través d’aquesta modalitat que, per la seva brevetat i per la varietat de temes que es tracten, resulta molt atractiva per a qualsevol tipus de públic. Les obres de la mostra tindran una durada d’uns quinze minuts, un argument complert, una estructura clàssica (presentació, nus i desenllaç) i un espai escènic senzill.

Per a aquesta 1a mostra s’han escollit deu companyies teatrals que presentaran obres amb temàtiques ben diverses: les entrevistes laborals, l’empoderament de la dona, la sexualitat o l'estranya petició d'un calb en una perruqueria. Algunes d'elles amb tocs d'humor que faran passar una molt bona estona al públic. 

La mostra se celebrarà el dissabte 10 de novembre a les 20.30 h i l’11 de novembre a les 18.30 h a la sala d’actes de El Roure. Un cop acabin les representacions de la jornada es demanarà al públic que voti per escollir l'obra que més hagi agradat. 

Per tal d'assegurar el bon funcionament de la mostra i el respecte per tots els participants, es prega puntualitat i no sortir de la sala fins que no finalitzin totes les representacions de la jornada. També us demanem mantenir silenci i desconnectar els aparells telefònics.

Consulta el programa de la 1a Mostra de Microteatre de Polinyà

Darrera actualització: 30.10.2018 | 14:13