Més de 500 persones desfilen al Carnaval de Polinyà

Dilluns, 4 de març de 2019 a les 00:00

El Casal de la Gent Gran El Roure es va emportar el premi a la millor carrossa, mentre que el de la millor comparsa va ser per Espartan@s

532 persones han desfilat pels carrers de Polinyà a la rua de Carnaval de 2019, totes elles repartides entre les 13 comparses participants. El recorregut, es va iniciar a l’Av de Sabadell per acabar a l’esplanada del Centre Cívic. Durant les dues hores que les comparses van desfilar pels carrers del municipi, el jurat format per un membre de cada comparsa, va poder observar i avaluar el vestuari, l’ambient musical, les coreografies, l’espontaneïtat, el conjunt del col·lectiu, l’originalitat, el treball artesanal i el material reutilitzat. Amb tots aquests criteris sobre la taula el veredicte del jurat va ser:

Premis a la millora carrossa:

  1. “Els taxistes de Polinyà” del Casal de la Gent Gran
  2. “Agafeullluuu!!!” dels Polinyà Stones
  3. “German Rhapsody” de la Germandat de Polinyà

Premis a la millora comparsa:

  1. “A ver! Los padres de esos niños!” d’Espartan@s
  2. “Polinettes”
  3. “Apircilas y las reinas del desierto” d’APIR

Per tant, qui el proper any encapçalarà la rua i s’encarregarà de portar i jutjar al Rei Carnestoltes serà la del Casal de la Gent Gran El Roure, en emportar-se el primer premi a la millora carrossa. Aquestes són totes les comparses que hi van participar:

“A ver! Los padres de esos niños!” dels Espartan@s

“El fantasma de la ópera” del Grup de Polinyà

“Thiosane Mandinca” de l’associació cultural i esportiva Baranima

“Apircilas y las reinas del desierto” dels Amics de Polinyà i Rodalies

“Els monstres de colors de Badabadoc” de l’AMPA Badabadoc

“Los polinettes”

“Los chocaos” del Futbol Sala Polinyà

“Agafeullluuu!!!” dels Polinyà Stones

“German Rapsody” de La Germandat

“Puesta a punto” del Club Súper 30

“Gresca a la granja”

“Casa de papel” de Xavalla

“Els taxistes de Polinyà” del Casal de la Gent Gran

Més d’una cinquantena de participants al Carnaval infantil

Diumenge va ser el torn dels més joves i el concurs del Carnaval infantil. Més de cinquanta participants, alguns en categoria individual i d’altres en grup, van desfilar per l’escenari per mostrar les seves disfresses al jurat d’enguany.

Finalment, en la categoria de grups, els guanyador va ser el de “Els submarinistes”, integrat per la Celia Ojeda, l’Alicia Ojeda i la Vanesa López. I el grup finalista va ser “Avatar” amb el Mario, l’Ivan, la Montse i la Jéssica. En categoria individual, el primer premi va ser per l’Abril Ordóñez amb la seva “Ballarina sobre piano”, mentre que la segona classificada va ser la Paula Tomás, amb la seva disfressa de Primavera.

Darrera actualització: 05.03.2019 | 14:13