L’Ajuntament invertirà més d'un milió d'euros als polígons Sud-est i Can Humet

Dilluns, 6 d'agost de 2018 a les 00:00

Entre el darrer trimestre de 2018 i 2019, l’Ajuntament realitzarà un conjunt d’actuacions als polígons Sud-est i Can Humet per un valor de 1.047.000 euros.

Una part important d’aquesta quantitat, 772 mil euros, s’han aconseguit mitjançant una subvenció de la Diputació de Barcelona,  del Programa complementari de modernit­zació de polígons que per primer cop s’ha convocat amb l’objectiu de transformar i d’incrementar la competitivitat dels polígons i de les empreses que hi estan implantades, atraure noves inversions  i generar ocupació de qualitat. Aquesta quantitat és la més elevada que s’ha concedit als 17 municipis, de 72 que la van sol·licitar.

A banda, l’Ajuntament hi afegirà uns 275 mil euros més fins el 1.047.000, el que permetrà millorar, carrers i voreres dels polígons, molt malmesos, especialment al Sud-est, així com una nova rotonda que millorarà la circulació al Passeig Sanllehy.

En total es duran a terme 19 actuacions identificades com a necessàries per millorar l’estat i les condicions actuals dels polígons industrials Sud-est i Can Humet precisament s’han seleccionat aquests dos per tractar-se dels mès antics i deterirorats del municipi (més el primer que no par el segon, que a l’any 2000 ja es va reformar completament amb l’ajut d’una subvenció del FEDER) però a la vegada també per la proximitat que hi ha entre aquests dos polígons que facilita les actuacions i que es tracta dels dos més grans i amb una major implantació d’empreses, en total els dos polígons cobreixen una superfície de 141 hectàrees, amb un total d’unes 360 empreses i prop de 4.000 treballadors.

Darrera actualització: 01.08.2018 | 11:58