L’Ajuntament engega una campanya per promoure el civisme en l’aparcament

Dimecres, 31 de gener de 2018 a les 00:00

L’Ajuntament de Polinyà, amb la col·laboració de la Policia Local i els Agents Cívics, han establert un programa d’actuació per eradicar l’incivisme en l’estacionament de vehicles.

 Aquesta és una queixa habitual entre els veïns i veïnes de Polinyà i un dels problemes de civisme més visibles al poble. Amb aquesta campanya es vol acabar amb aquells hàbits que afecten a la seguretat de la ciutadania i la convivència amb els vianants.

La campanya s’iniciarà l’1 de febrer amb un període d’avís que durarà 15 dies. Durant aquest temps, tant la policia com els Agents Cívics, podran advertir els conductors que no respectin les normes perquè en siguin coneixedors i advertir-los que a partir del 15 de febrer els agents de la policia local començaran a multar de maner intensiva tot aquell que incompleixi les normes d’estacionament.

Es vigilaran especialment aquelles zones on la Policia ha detectat més infraccions d’estacionament: el carrer de La Rosa, la carretera de Sentmenat, el carrer Onze de Setembre i Cadí. També es vigilaran intensament els entorns de les escoles durant les entrades i sortides dels alumnes.

Els actes incívics més habituals són ocupar places reservades per a persones amb alguna discapacitat, estacionar als passos de vianants i aparcar davants dels contenidors, la qual cosa pot provocar que no se’n faci la recollida o que es retardi el servei. Les multes per algun d’aquests actes incívics poden arribar fins als 200 euros.

Darrera actualització: 01.02.2018 | 12:14