L’Ajuntament engega una campanya per incentivar el comerç al voltant del nou passeig

Dimecres, 12 de desembre de 2018 a les 00:00

"El petit comerç fa gran el passeig" vol posar de relleu el paper dels botiguers i comerciants en la dinamització del nou espai de Polinyà.

Després de gairebé un any d’obres i de la inauguració, el 24 de novembre, del nou passeig de l’avinguda de Sentmenat l’Ajuntament de Polinyà ha engegat una campanya per a promoure i donar a conèixer l’oferta comercial de la zona. Amb l’eslògan “El petit comerç fa gran el passeig” el consistori vol remarcar el paper imprescindible de les botigues i els negocis de l’entorn per a dinamitzar el nou espai. Convertir el nou passeig en un nou pol d’atracció per al comerç a Polinyà és un dels objectius del govern municipal.

La campanya consta de dues accions principals, el disseny i repartiment de bosses entre les botigues amb l’eslògan perquè les puguin repartir entre els seus clients i la realització d’un vídeo promocional que ha comptat amb la participació d’una vuitantena de persones entre veïns i veïnes de Polinyà i comerciants de la zona. En aquest sentit, l’Ajuntament vol agrair especialment la feina voluntària de la coreògrafa Èrica Ponce i de tots els seus alumnes del Grup de Polinyà.

Darrera actualització: 12.12.2018 | 15:15