La carretera de Sentmenat passa a denominar-se avinguda de Sentmenat

Dijous, 10 de gener de 2019 a les 00:00

L'Ajuntament ja ha informat del canvi als organismes interessats i les empreses subministradores de gas, llum, aigua i telefonia. El canvi no comporta fer cap canvi ni en la documentació personal d'identitat ni en escriptures. 

El Ple de l'Ajuntament de Polinyà va aprovar a finals del mes de novembre la modificació de la denominació de la carretera de Sentmenat, en el tram comprès entre la rotonda de C-155 amb B-142 i la rotonda del carrer Montserrat Roig amb carrer Aemetllers, que ha passat a denominar-se avinguda de Sentmenat. El canvi de denominació es produeix un cop  inaugurat el tram reconvertit en passeig d'aquesta via. 

La nova denominació no és cap canvi substancial, motiu pel qual els veïns i veïnes no necessitaran renovar la seva documentació (DNI, passaport, escriptures, etc.), ni fer cap altre gestió. Tampoc els hi suposarà cap cost afegit. El canvi el podran fer a la documentació quan aquesta caduqui i, llavors, sí sigui necessària la seva renovació. 

Per una altra banda, els organismes interessats com l'oficina de Correus, l'Organisme de Gestió Tributària, la Direcció General del Cadastre, el Departament d'Estadística, el Registre de la Propietat i les empreses subministradores (aigua, llum, gas i telefonia) ja han estat informades del canvi per part de l'Ajuntament. 

Darrera actualització: 11.01.2019 | 09:25