La campanya "Joguines solidàries 2017" de l'Obra Social 'la Caixa' portarà joguines a una cinquantena d'infants de Polinyà

Dilluns, 11 de desembre de 2017 a les 00:00

Una cinquantena de nens i nenes d'entre 0 i 12 anys rebran les joguines que l’Ajuntament adquirirà gràcies a l’aportació econòmica de 1500 euros que ha fet arribar l’Obra Social ‘la Caixa’.

L’entrega s’ha fet a l’Ajuntament de Polinyà de la mà de la directora de l’Àrea de Negoci de Vallès Sud, Sonia Hidalgo Rodríguez, i amb la presència de l’alcalde, Javier Silva.


L'àrea dels Serveis Socials de l'Ajuntament seran els encarregats de fer la selecció de les joguines amb uns criteris prèviament definits: que siguin educatives, no bèl·liques, no sexistes i adaptades a cada grup d’edat. Per a continuar el procés es comptarà amb la col·laboració dels voluntaris de Càritas parroquial que s’encarregaran d’embolicar-les i de fer-les arribar a les famílies.


La campanya Joguines solidàries és una iniciativa de l’Obra Social ‘la Caixa’ que té com a objectiu proporcionar joguines a aquelles famílies que pateixen una greu situació de precarietat econòmica.

Darrera actualització: 14.12.2017 | 10:02