La Biblioteca municipal tanca per ampliació i reformes de l'espai

Dilluns, 12 de novembre de 2018 a les 00:00

A partir del proper 17 de novembre la Biblioteca municipal de Polinyà tancarà les seves portes de forma temporal per iniciar el projecte d'arranjament de l'espai, destinat a ampliar l'actual superfície que ocupa aquest equipament públic. El cost del projecte és de 660.938 €.

L'actuació permetrà ampliar la Biblioteca en 340 m² fins a arribar als 825 m² repartits en dues plantes. Així, el nou equipament comptarà amb una nova reformulació dels espais amb sala d'estudi, sala infantil, espai de lectura i revistes, sala polivalent, servei d'autopréstec i d'estacions gratuïtes d'ordinadors i de Wi-Fi. L'espai addicional amb el qual comptarà la Biblioteca s'ha obtingut gràcies a la compra de tres locals situats a la planta baixa de l'edifici. 

Nova sala polivalent

Els treballs també permetran habilitar a la primera planta una sala polivalent amb entrada independent a través del pati per tal de poder fer ús de la sala fins i tot quan la Biblioteca estigui tancada. Per una altra banda, la planta baixa estarà dedicada al públic infantil amb una àrea per als més menuts i una altra per a nens i nenes de 8 a 12 anys. 

Servei alternatiu amb sala d'estudi i ordinadors

Mentrestant, la biblioteca oferirà un servei alternatiu al Roure, els dimarts i dijous de 16 a 20 a partir del 20 de novembre, on hi haurà premsa i revistes, accés a ordinadors i sala d’estudi. Per una altra banda, els préstecs de llibres que s'hagin fet durant els últims dies d'apertura de la Biblioteca es podran tenir en préstec sense penalització fins a l'apertura del nou edifici, o bé tornar-los a aquest servei alternatiu. Finalment, l'Hora del Conte per als més menuts es traslladarà temporalment a l'escola Roser Capdevila mentre durin els treballs d'arranjament de la Biblioteca. 

Per al material i el mobiliari de la futura biblioteca, l'Ajuntament compta amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat amb una subvenció de 14.061 €.  

 

 

 

Darrera actualització: 30.11.2018 | 15:03