La biblioteca estrena temporada amb una sessió que uneix la lectura i el creixement personal

Dimarts, 2 d'octubre de 2018 a les 00:00

Aquest mes d’octubre la Biblioteca de Polinyà estrena un nou espai on periòdicament parlarem amb un expert de temes com l’autoestima, el dol o la nutrició, acompanyat de la lectura d’un llibre, del visionat d’una pel·lícula o d’alguna altra activitat complementària.

El 9 d’octubre us esperem a les 19 hores a la Biblioteca per participar a la primera trobada. En aquesta ocasió parlarem de l’autoestima a través de la lectura del llibre Enamora’t de tu, de Walter Riso. La xerrada estarà conduïda per la Cecilia Ruiz, Coach i terapeuta amb més de 15 anys d’experiència en l’àmbit de la superació i el creixement personal.

Podeu fer la vostra inscripció a partir del dijous 27 de setembre a la Biblioteca. Podeu fer-la allà mateix o bé per correu electrònic b.polinya@diba.cat o per telèfon al 937130672

Per què assistir a aquest espai?

Perquè ens permetrà ampliar perspectives, ens acompanyarà a reflexionar en grup, podrem compartir vivències i visions, ens permetrà integrar nous coneixements i ens farà sentir-nos acompanyats i compresos.

Qui pot participar a aquesta activitat?

Tothom que vulgui: tant si llegeixes el llibre, com si l’has llegit ja, o fins i tot si ni ho has fet ni ho penses fer. Tothom serà benvingut per participar en aquest espai de debat, informació, aprenentatge, experiència i reflexió.

Darrera actualització: 09.10.2018 | 12:19