La 3a Setmana Cultural del CFA El Roure, dedicada a “com cuidar-nos”

Dijous, 15 de febrer de 2018 a les 00:00

Del 19 al 22 de febrer, el centre de formació de persones adultes acollirà diverses propostes lúdiques, cultures i divulgatives amb l’objectiu d’ensenyar els participants les diferents maneres que existeixen de tenir cura dels altres, de l’entorn i d‘un mateix. 

Les activitats començaran el 19 de febrer amb la inauguració de l’exposició dels alumnes de fotografia del CFA. Estarà organitzada per Sònia Puertas, professora i experta en art. Durant el dimarts s’han programat diverses xerrades dedicades a la nostra imatge i la nostra salut. A més, aprofundirem en l’autoconeixement per optimitzar les relacions personals i laborals de la mà de la coach i terapeuta, Cecília Ruiz.

Dimecres aprendrem a com cuidar-nos a través de l’art amb una xerrada i taller a càrrec de Sònia Puertas, llicenciada en Història d’Art, i Laura Llobet, llicenciada en Psicologia. El mateix dia, podrem practicar una tècnica teatral anomenada “El replanteig” que ens servirà per a millorar les relacions amb els altres i a resoldre conflictes.

Durant el darrer dia parlarem de com tenir cura de l’entorn mentre fem una passejada de la mà del tècnic de Medi Ambient de l’Ajuntament de Polinyà, Miguel Ángel López. I al vespre, teatre! El CFA ha organitzat una sortida a Barcelona per veure l’obra “La visita inesperada” d’Agatha Christie. Per poder assistir a l’obra cal formalitzar la inscripció al CFA – El Roure. El preu és de 10 euros, 8 per als estudiants del CFA - El Roure.

Darrera actualització: 14.02.2018 | 15:24